00
Haber Detayı
24 Şubat 2021 - Çarşamba 18:40
 
UFO çektiğini iddia etti
Manavgat’ta çekilen görüntüler incelenmesi için NASA ve Türk Uzay Ajansı’na gönderildi
YAŞAM Haberi
UFO çektiğini iddia etti

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, eniştesi ile birlikte deneme amaçlı yıldızları fotoğraflayan Abdurrahman Altıntaş, bilmeden UFO görüntüsü çektiğini iddia etti. Altıntaş, çektiği görüntülerin ne olduğunun araştırılması için NASA ve Türk Uzay Ajansı’na gönderdi.

 

Başına daha önce böyle bir olay gelmediğini söyleyen Altıntaş, “UFO tarzı bir varlık olduğunu düşündüğüm bir nesneyi çektiğimi gördüm” dedi.


Manavgat’ta 5 yıldızlı bir otelde satış ve pazarlama direktörü olarak çalışan fotoğraf sanatçısı ve Side Fotoğraf Kulübü Başkanı Abdurrahman Altıntaş, 6 Şubat Cumartesi günü Gündoğmuş ilçesi, Güneyyaka köyüne gitti. Gece gökyüzünün çok berrak olması nedeniyle, eniştesinin ısrarıyla, gece yarısına yakın bir zamanda çeşitli açılardan deneme amaçlı yıldız fotoğrafları çekimi yaptı. 


Altıntaş, çektiği fotoğrafları bilgisayarına yüklediğinde fotoğraflardan bir tanesinin huni biçiminde ilginç bir obje olduğunu fark etti. Belgesel fotoğrafları çektiği için gökyüzü fotoğrafçılığı konusunda tecrübesiz olduğunu belirten Altıntaş, fotoğrafı hem Side Fotoğraf Kulübü üyeleriyle paylaştı hem de astro fotoğrafçılık konusunda bilgisi olan arkadaşlarına gönderdi. 


Fotoğrafı gösterdiği ve paylaştığı arkadaşları fotoğraflarda ışık patlaması veya başka bir şey olmadığını belirtirken, nesnenin ne olduğuna karar veremedi. Arkadaşlarının da görüşünü alan Altıntaş fotoğrafı mail yoluyla hem Türk Uzay Ajansı’na hem de NASA’ya gönderdi.

 

 

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0