00
Haber Detayı
28 Ekim 2021 - Perşembe 16:55
 
Türkdoğan’dan CHP’ye tezkere çıkışı!
MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Atatürk ve silah arkadaşlarının emanetleri ile cumhuriyete sahip çıkma noktasında kararlılıkla yollarına devam ettiklerini söyledi.
SİYASET Haberi
Türkdoğan’dan CHP’ye tezkere çıkışı!

Cumhuriyetin 100. yılında lider ülke Türkiye vizyonunu yoluna taşıyacak olan Cumhur İttifakı’nın ülkeyi dünya devletleri arasında hak ettiği yere getireceğine olan inancının tam olduğunu belirten Türkdoğan, ‘Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. 


Türkdoğan, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Kurtuluş Savaşı kahramanları ve şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Bizler de MHP olarak liderimiz Devlet Bahçeli’nin önderliğinde Atatürk ve silah arkadaşlarının emanetlerine, cumhuriyete ve cumhuriyet değerlerine sahip çıkma noktasında kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. 

Bu vesileyle terör belasını sınır ötesinde def etmek üzere Irak ve Suriye’de konuşlanan askerlerimizin 2 yıl daha görevlerine devam etmeleri için TBMM Genel Kurulu’nda yapılan tezkere oylamasında maalesef Atatürk’ün altı okunu hiçe sayan CHP terör destekçisi HDP’nin çağrısına uyarak ret oyu verdi. 


Değerlendirme büyük Türk milletinindir. Hudut namustur pankartı asanların bunun gereğini de yapmaları gerekiyor ama maalesef hudut namustur pankartı asanlar hudutlarımızın korunması için sınır ötesinde askerlerimizin konuşlanması noktasındaki tezkereye karşı çıktı. Bundan dolayı da bizler MHP olarak takdiri büyük Türk milletine bırakıyoruz” dedi.

 

 

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0