00
Haber Detayı
05 Mayıs 2023 - Cuma 14:11
 
Turizm İstişare Toplantısı Yapıldı
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Geleneksel Turizm İstişare toplantısına katıldı Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen toplantıya; Kaymakam Ürkmezer, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Jandarma komutanı Yrb. Engin Burak Mindivanlı, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, ALTİD Başkanı Burhan Sili, ALTSO Başkanı Eray Erdem, ALTAV Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, Gazipaşa Havalimanı Koordinatöri Ömer Sözener, Turizm Oda ve Dernek Temsilcileri, Turizmciler ve Acenteciler katıldı.
TURİZM Haberi
Turizm İstişare Toplantısı Yapıldı

Toplantı ALTİD Başkanı Burhan Sili ve Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tarafından konuşmalar yapıldı ve katılımcılara Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) tarafından hazırlatılan Alanya tanıtım videosu izletildi. Konuşmaların ardından İlçemiz’deki 2023 turizm sezonu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Kayamakam Ürkmezer “Dünyada son 3 yılda yaşanan gelişmelerden sonra 2019 yılında yakalamış olduğumuz turist sayısına tekrar ulaşmak için  çalışıyoruz. Bu sayılara ulaşmak için kurumların, kuruluşların, turizmle iştigal eden odaların, STK’ların ve vatandaşların hepsinin birlikte hareket etmesi son derece önemli. 
 
 
Bu toplantı başta sizlerin ve Alanya'daki herkesin o birlik, beraberlik, dayanışma ve birbirinin dediğine önem verme ve sorunları birlikte çözerek, hareket etme yaklaşımının bir yansıması. Niceliksel olarak turist sayısını biz her geçen gün arttırmaya çalışıyoruz ama niteliksel olarak da turizmde beklediğimiz geliri elde etmeye yönelik çalışmaları mutlaka yapmamız gerekiyor. Bunu da verdiğimiz hizmetin kalitesini artırıp standardizasyonu sağlayarak gerçekleştirebiliriz. 
 
Siz değerli turizmciler turizme ait kaliteyi arttırmaya çalışırken bizler de gerek emniyet gerek jandarma ve sahil güvenlik kurumlarımızla şehrimizin güvenliğini sağlamak ve şehrimize gelecek olan misafirlerin huzurlu bir tatil geçirmeleri için gerekli tüm tedbirleri alıyoruz. Alanya’mızın huzuru için emek sarfeden, çalışan herkese teşekkür ediyorum’’ dedi. 
 
 
Toplantı Kaymakam Ürkmezer ve Başkan Yücel’in katılımcıların turizmle ilgili sorun talep ve önerilerini dinleyip değerlendirme yapmalarıyla sona erdi.
Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0