00
Haber Detayı
02 Aralık 2022 - Cuma 18:19
 
Toplansın Oyuncaklar Gülümsesin Çocuklar
Cikcilli Mehmet Emine Öncü İlkokulu Öğrencilerinden Kaymakam Ürkmezer’e ‘’ Toplansın Oyuncaklar Gülümsesin Çocuklar Projesi’’ Ziyareti.
YAŞAM Haberi
Toplansın Oyuncaklar Gülümsesin Çocuklar

Cikcilli Mehmet Öncü İlkokulu öğrencileri başlatmış oldukları ‘’Toplansın Oyuncaklar Gülümsesin Çocuklar’’ Projesi kapsamında Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer’i ziyaret ettiler

 

Ahenk Projesi kapsamında sosyal faaliyetler anlamında farkındalık oluşturmak ve fayda sağlamak amacıyla Cikcilli Mehmet Öncü İlkokulu ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından başlatılan ve sona gelinen ‘’Toplansın Oyuncaklar Gülümsesin Çocuklar’’ projesi ile 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Gününe kadar  toplanan oyuncaklar ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılmak üzere Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğüne teslim edildi. 


Proje ile ilgili Kaymakam Ürkmezer’i ziyaret eden Cikcilli Mehmet Öncü İlkokulu öğrencileri konuyla ilgili yaptıkları çalışmalar ve faaliyetlerle ilgili Kaymakam Ürkmezer’e bilgi verdiler. 
Güzel çalışmalarından dolayı öğrencileri tebrik eden Kaymakam Ürkmezer ‘’ Öğrencilerimizin sosyal anlamda farkındalık oluşturmak amacıyla böyle güzel projelere adım atmaları bizleri çok mutlu ediyor. Bu tür projelerin tüm herkese örnek olmasını diliyorum. Öğrencilerimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum’’ dedi. Ziyaret sonunda Kaymakam Ürkmezer tarafından öğrencilere kitap hediye edildi.


Ziyarette öğrencilere Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Okul Müdürü Bekir Budak ve okul öğretmenleri eşlik etti.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0