00
Haber Detayı
27 Haziran 2021 - Pazar 15:54
 
Tırılar Yaylası’nda Asfalt için Son Hazırlıklar Yapılıyor
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in doğu mahalleleri ve yaylalarında asfalt programına aldığı bölgelerde yol düzenleme ve altyapı çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında kış aylarında bozulan yollar iyileştirilirken, dere geçişlerine büyük çaplı menfezler yerleştiriliyor.
YAŞAM Haberi
Tırılar Yaylası’nda Asfalt için Son Hazırlıklar Yapılıyor

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Tırılar Yaylası’nda asfalt için son hazırlıklarını yapıyor. Söğüt, Kaş, Yöremece ve Aliefendi Mahallesi yaylalarını kapsayan çalışmalar aralıksız devam ediyor.


BAŞKAN YÜCEL, “DOĞU MAHALLELERİ VE YAYLARI İÇİN 7 TEMMUZ’DA ASFALT İHALESİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Yayla yollarımızda asfalt programına aldığımız bölgelerde ekiplerimiz mesai gözetmeden çalışmalarını sürdürüyor. Doğu Mahalleleri ve yaylalarını kapsayan asfalt ihalemizi 7 Temmuz’da gerçekleştireceğiz. Bu bölgelerde vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi yol ve ulaşım konusunda sorun yaşamamaları için gerek kendi tespitlerimiz gerçekse vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halkımızın ulaşım konforunu arttırmak amacıyla, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aralıksız olarak çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0