00
Haber Detayı
23 Kasım 2022 - Çarşamba 18:43
 
Taş Heykel Sempozyumu Heykeltıraşlarına Ziyaret
CHP Alanya İlçe Örgütü Alanya'da 17. düzenlenen Uluslararası Taş Heykel Sempozyumu kapsamında sanatını icra eden heykeltıraşları ziyaret etti.
YAŞAM Haberi
Taş Heykel Sempozyumu Heykeltıraşlarına Ziyaret

Bu yıl 17.si düzenlenen Alanya Uluslararası Taş Heykel Sempozyumu kapsamında İstanbul'dan ve çeşitli ülkelerden gelen heykeltıraşlar belediye arkasındaki alanda taş heykeller yaparak sanatlarını icra ediyorlar. 


CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Kadın Kolları Başkanı Didem Karagöz ve yöneticilerle birlikte heykeltıraşları Ziyaret ederek bilgi aldılar. Mimar Sinan Üniversitesi Öğretim Üyesi Yıldız Güner CHP ekibine yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek 17 yıldır bu sempozyumun istikrarlı bir şekilde devam ettirilmesinin dünyada bile çok ender olduğunu dile getirdi. 


Heykeltıraşlarla da sohbet eden Başkan Karadağ; sanatın insani değerleri ve dünya barışını geliştirdiğini  Belçika, Hollanda, Çekya, Polonya, Ukrayna'dan gelen heykeltıraşlarla Türk heykeltıraşların bir arada güzel bir çalışma sergilediklerini, sanatın her alanında destek olmaya hazır olduklarnı belirtetek heykeltıraşlara, bu etkinliğe destek ve sponsor olan herkese teşekkür etti.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0