00
Haber Detayı
25 Kasım 2022 - Cuma 10:08
 
Şüpheli Araçta 12 Kilo Esrar Ele Geçirildi
Suç ve suçlularla mücadeleye etkin bir şekilde devam eden Antalya Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphe üzerine durdurdukları V.İ.P. araçtan 12 Kilo 460 gram Esrar (Skank) ele geçirdi.
ASAYİŞ Haberi
Şüpheli Araçta 12 Kilo Esrar Ele Geçirildi

Uyuşturucuya sıfır tolerans mottosuyla Antalya’da zehir tacirlerine göz açtırmayan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, suç ve suçlularla mücadeleye etkin bir şekilde devam ediyor. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında 21 Kasım 2022 günü Doğu illerinden ilimize yüklü miktarda uyuşturucu madde getirdiği tespit edilen C.T. ve S.T. isimli şahısların kullanımda olan araca, Aksu ilçesi trafik kontrol noktasında düzenlenen operasyonda 24 paket halinde daralı 12 Kilo 460 gram Esrar (Skank) ele geçirilerek, şahıslar yakalandı.


Gözaltına alınan şüpheliler C.T.ve S.T. haklarında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçlarından Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Şüpheli C.T. çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.


Antalya Emniyet Teşkilatı gerçekleştirdiği bu başarılı operasyonlarda Antalya’da uyuşturucuya geçit verilmeyeceğini bir kez daha göstermiş oldu.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0