00
Haber Detayı
15 Eylül 2022 - Perşembe 09:01
 
Sümbül Resmen Atandı
MHP Alanya İlçe Teşkilatı'nın yeni listesi Genel Merkez tarafından onaylanarak Antalya il teşkilatına oradan da Alanya'ya gönderildi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın'ın emir ve talimatları, MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun ’un teklifleri ile MHP Alanya İlçe Başkanlığı yeni yönetim kurulu oluşturuldu. Mustafa Sünbül İlçe Başkanı olarak atandı.
YAŞAM Haberi
Sümbül Resmen Atandı

Gelen atama yazısının ardandan Sünbül şunları söyledi: " Bir önce ki dönem görev yapmış yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkür eder, yeni yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarımıza çıkmış oldukları bu kutlu yolda Liderine sadakat ve teşkilatlarına bağlılıkla sancağımızı bir adım daha ileriye taşımak adına mücadelen geri durmayacaklarına inancım tamdır.

 

Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi başta olmak üzere, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımıza, MYK Üyelerimize, İl Başkanımıza şahsıma ve yönetim kurulumuza verdikleri güvenden ötürü şükranlarımı arz ederim.

Bu düşüncelerle, yeni oluşturulan yönetim kurulumuzun Vatanımıza, Milletimize, Alanyamıza ve Ülkücü Milliyetçi Harekete hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim. "

Mustafa SÜNBÜL
MHP Alanya İlçe Başkanı
Ertuğrul ELVAN
Burak Doğan AYDOĞAN
Şahin EV
Hasan YİĞİT
Nurettin ÇETİN
Hasan KARLI
Hatice ŞAHİN
Hüseyin DEMİRER
İbrahim SEVİMLER
Lami SARAÇ
Mevlüt BENLİ
Mehmet BİLGİN
Mehmet ÇATAL
Selahattin ÖZCAN
Mehmet SUCU
Hasan CANTÜRK
Nuri BORA
Yunus Kerim SEZER

Ümit ERDEM
Adem ÇALIŞ
Mustafa TUNCER
Ahmet ER
Metehan TAŞDEMİR
Fatih ARIKAN
Bayram Ali GEÇGEL
Recai ÜNAL
Selçuk CEBECİ
Çağdaş CAYMAZ
Mehmet Savaş GÜNGÖR
Arzu ÇETİN
Muhammed NERGİZ
Sevim BULUT
Ali ATALAYOĞLU
Vedat UYGUR
Ahmet ÖZKAN
Hakan KASMUŞ
Önder GÖRGÜLÜ
Selçuk Güven ÜLKER
Murat ÖZDEMİR
Emre CEYLAN
Kamil ÇİÇEK

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0