00
Haber Detayı
04 Kasım 2022 - Cuma 23:39
 
Şok mağlubiyet! | Alanyaspor, 3-1
Süper Lig’in galibiyeti bulunmayan tek takımı Ümraniyespor ile karşılaşan Alanyaspor, rakibine siftah yaptırdı. Alanyaspor’un 3-1 yenildiği karşılaşmada Ümraniyespor ilk galibiyetini almış oldu. Bu sezon İstanbulspor da Alanyaspor’a karşı ilk gol ve galibiyet siftahı yapmıştı.
SPOR Haberi
Şok mağlubiyet! | Alanyaspor, 3-1

Süper Lig’in 13. hafta maçında Alanyaspor, deplasmanda Ümraniyespor ile karşılaştı. Son haftalardaki performansına devam edip galibiyetle dönmek isteyen Alanyaspor, galibiyeti bulunmayan Ümraniyespor karşısında şok mağlubiyetle yaşadı.  Maça baskılı başlayan Ümraniyespor’un ataklarına direnen Alanyaspor, kalesinde ilk golünü 21. dakikada gördü. 


Yonathan del Valle’nin sol kanattan ortasında ceza sahası içinde iyi yükselen Umut Nayir, kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Hakem Ali Şansalan pozisyona ilk olarak ofsayt verdi. Daha sonra VAR’ın uyarısıyla golü verdi.  Bu golün ardından baskılarına devam eden ev sahibi, 38. dakikada Geraldo’nun sağ taraftan kullandığı köşe vuruşuyla skoru 2-0’a getirdi.  İlk yarı sahadan 2-0 mağlup ayrılan Alanyaspor 56. dakikada Wilson Eduardo’nun golü ile farklı 1’e indirmeyi başardı. 


Bu golle beraberlik umutları artan Alanyaspor’un umutları 69. dakikada Umut Nayır’ın ikinci golü ile suya düştü. Alanyaspor sahadan 3-1 mağlup ayrılırken Ümraniyespor bu sezon ilk galibiyetini alarak puanını 6’ya yükseltti. Alanyaspor ise 16 puanda kaldı.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0