00
Haber Detayı
19 Ağustos 2022 - Cuma 09:22
 
Sibel Dulum'a Özdağ Çelmesi
Zafer Partisi Alanya İlçe teşkilatından yapılan açıklamada genel başkanları Ümit Özdağ'ın telefonla arayarak Sibel Dulum'u görevden aldığı bildirildi; Zafer Partisi Alanya İlçe Başkanı Sibel Dulum 01 Nisan 2022 tarihinde Alanyada Kongresini Yaparak Seçilmiş İlçe Başkanı olarak Başarılı bir Görev Yapmaktadır.
YAŞAM Haberi
Sibel Dulum'a Özdağ Çelmesi

Yeni kurulmuş bir Parti olmasına rağmen İyi çalışmalar yaparak Alanyada Zafer Partisine bir zemin hazırlamış ve varlığını Alanyada ispatlamıştır.


12 haziran 2022 tarihinde yapılan Antalya il kongresi listesini hazırlayan Kurucular kurulu üyesi salih ezerin
Disiplin kurulu Yedek üyeliğine Tüzüğe aykırı olarak 1 kişi fazla yazması nedeni ile kongre iptal olmuş 21 ağustosta ( bu pazar) olağanüstü kongre kararı alınmıştı.


Pazar günü yapılacak olan kongrede Alanya İlçe Sekreterimiz İsmail Yıldırım İl başkanlığına Adaylığını ilan etmişti.
Kongreye 3 gün kala (dün) Seçimi açık ara farkla İsmail Yıldırımın kazanacağı anlaşılınca
Genel başkan Ümit Özdağ İlçe Başkanımız Sibel Dulumu bizzat Telefonla Arayarak Kongrede neden Alanyadan aday çıkardınız Alanya Antalyayı dizaynmı edecek.Ben Tek adayla kongreye gidilmesini istiyorum adayımda mevcut il başkanı kurucular kurulu üyesi Yaşar Kökçedir.Amatör siyasi ruhunla bize yönmü vereceksin.Neden adayına (ismail yıldırım)a engel olmadın seni görevden alıyorum.demiştir.


Bu güne kadar zafer partisinde 36 ilde olağan kongre yapılmış çeşidli bahanelerle şuan 28 inde tekrar olağanüstü kongreler yapılmaktadır. Tüm kongrelerde hata yapılmış.Parti büyük kongreyi yapamaz seçime giremez hale getirilmiş buna tepki olarakta Antalyada en iyi çalışan ilçe ve ekip olarak Alanyadan aday çıkartılarak ismail yıldırımın il başkanlığına aday olması aynı zamanda Alanyanın Antalya siyasetinde varlığı kararlaştırılmıştı.


Genel başkanın bizzat ilçe başkanımız sibel dulumu sözlü olarak görevden alması tarafımızca Demokrasiye Darbe olarak görülmüştür.Başarılı bir kadının Gücünden korkulmuş Siyasi önü zafer partisi içinde kesilmiştir.
Tarafımıza henüz yazılı olarak gelmediği ve Tebliğ olmadığı için sadece sibel dulumun mu görevden alındığı yoksa Teşkilatın feshmi olduğu netlik kazanmamıştır.Durum Netleştiğinde Sizlere bilgi verilecektir.Basın Açıklaması Yapılacaktır.Bilginize Arz ederiz denildi.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0