00
Haber Detayı
24 Eylül 2021 - Cuma 16:04
 
SGK İl Müdürü Deniz’den Başkan Şahin’e Tebrik
DENİZ: “İYİ Kİ MEHMET ŞAHİN VAR, ALANYA İÇİN GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPIYOR”
YAŞAM Haberi
SGK İl Müdürü Deniz’den Başkan Şahin’e Tebrik

ALTSO ile SGK Antalya İl Müdürlüğü işbirliğinde ALTSO konferans salonunda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

 

Toplantıda konuşan SGK İl Müdürü Nejat Deniz yaptığı çalışmalardan dolayı ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i tebrik ederek, “Alanyalılar nasıl görüyor bilmiyorum ama Antalya merkezden görülüyor ki Ticaret Odası Başkanımız Mehmet Şahin ve diğer oda başkanlarımız çok çalışkanlar. Mehmet başkanımızı da ayrıca çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. İyi ki Mehmet Şahin var ve iyi ki güzel çalışmalar yapıyor” dedi. 

 

Sosyal Güvenlik Kurumu Antalya İl Müdürü Nejat Deniz, İl Müdür Yardımcıları ve SGK İlçe Müdürü Muharrem Kaya’nın konuşmacı olarak katıldığı bilgilendirme toplantısına, oda başkanları, iş insanları ve mali müşavirler de yoğun ilgi gösterdi. 

 

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun genel mevzuatının yanında, 7326 sayılı SGK alacaklarının yapılandırılması, SGK tarafından sağlanan İşveren ve Sigortalıların teşvikleri ile SGK’yı her türlü konunun anlatıldığı seminerde, katılımcılardan gelen sorular da yanıtlandı. 

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Şahin, pandeminin başladığı günden bu yana önemi daha çok artan SGK Destek ve Teşvikleri konusunda iş insanlarını ve mali müşavirleri bilgilendirmek için toplantıyı SGK İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlediklerini ifade etti. 

 

Pandemi döneminde gerçekleştirilen çalışmalardan bahseden Başkan Şahin, “Pandemi döneminde iş insanlarımız için, vatandaşlarımız için elimizden gelen gayreti gösterdik. Ne yapmamız gerekiyorsa onu yaptık. İş insanlarımız için, çalışanlarımız için SGK’ya gitmek gerekiyorsa gittik. Esnaflarımız için valimize gitmemiz gerekiyorsa gittik. Pandemi var deyip durmadık” dedi. 

 

Başkan Şahin, “İl Müdürümüz Nejat Deniz, İlçe Müdürümüz Muharrem Kaya ve İl Müdür Yardımcılarımıza toplantıya katıldıkları için çok teşekkür ederim. Bugün buraya gelerek iş insanlarımıza, mali müşavirlerimize önemli bilgiler aktaracaklar. 

Bu vesile ile bir kez daha iş insanlarımıza ve mali müşavirlerimize de toplantımıza gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ederim. Sürekli güncellediğimiz sorun ve talepler ışığında önümüzdeki günlerde de bilgilendirme toplantılarımıza devam edeceğiz” dedi. 

 

Başkan Şahin’den sonra söz alan Sosyal Güvenlik Kurumu Antalya İl Müdürü Nejat Deniz ise Başkan Şahin’i başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Başkan Şahin’in her zaman SGK ile iletişim halinde olduğunu belirten İl Müdürü Deniz, Alanya’ya gelip toplantıya katılmaktan duyduğu memnuniyeti de dile getirdi. 

Toplantıda daha sonra, genel SGK mevzuatları, yapılandırmalar ve teşvikler ile ilgili olarak detaylı bilgi aktarımı yapıldı. 

Toplantı sonrasında ise Başkan Şahin, SGK İl Müdürüne, oda başkanlarına, SGK yetkililerine ve katılımcılara aşure de ikram etti.

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0