00
Haber Detayı
05 Mart 2021 - Cuma 15:57
 
Şehitler için eller semaya kalktı
Alanya Müftülüğü tarafından Bingöl’den Bitlis Tatvan’a giden askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Mehmetçiklerimiz için hatim ve dua programı düzenlendi.
YAŞAM Haberi
Şehitler için eller semaya kalktı

Emine Özmüftüoğlu Cami’nde Cuma namazı öncesi düzenlenen programda din görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti irad edildi. Ardından ise vatandaşlarımızın da katılımıyla şehitlerimiz için okunan hatm-i şeriflerin duası İlçe Müftüsü Dr. İhsan İLHAN tarafından yapıldı.


Müftü İLHAN duada şu ifadelere yer verdi:” Ya Rabbi! Okunan hatm-i şeriflerden hasıl olan sevabı mukaddesatımız için, vatanımız için, değerlerimiz için, dinimiz için canını, malını ortaya koyan bütün şehitlerimizin ruhlarına hediye ediyoruz kabul eyle Allahım. Ya Rabbi! Hassaten dün meydana gelen helikopter kazısında vefat eden askerlerimizin ruhlarına hediye ediyoruz sen vasıl eyle Allahım. Ya Rabbi! Askerlerimizin makamlarını cennet eyle. Ya Rabbi! Peygamberimiz(s.a.s)’e komşu eyle. Ya Rabbi! Geride kalanlarına sabr-ı cemiller ihsan eyle. Milletimize metanet, güç, kuvvet lütfeyle Allahım.” Dedi.

 

Bu vesileyle bir kere daha Bingöl'den Bitlis Tatvan'a giden askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun.

 

 

 

Kaynak: (Son) - Son Alanya Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0