00
Haber Detayı
11 Mayıs 2021 - Salı 08:58
 
Şehit Annelerinin Anneler Günü Çevrimiçi Kutlandı
Alanya Müftülüğüne bağlı Kur’an Kursu Öğreticileri anneler günü dolayısıyla şehit annelerinin anneler günü’nü çevrimiçi kutladı.
YAŞAM Haberi
Şehit Annelerinin Anneler Günü Çevrimiçi Kutlandı

Alanya Müftülüğüne bağlı Hacı Gülser Bulut Kur’an Kursu Öğreticisi Saliha Toksöz ÇOMULU ve Tosmur Mahallesi Kur’an Kursu Öğreticisi aynı zamanda Hastane Manevi Destek Uzmanı Ayşe GÜLLÜ, anneler günü dolayısıyla ilçemizdeki şehit anneleriyle çevrimiçi buluşma gerçekleştirdi.


Buluşmada Şehit Ümit SERCAN’ın annesi Gülten SERCAN, Şehit Yusuf  ÖNDER’in annesi Sevcan ÖNDER ve Şehit Nur Abdi AĞAR’ın annesi Özgül TÜRK’ün anneler günü tebrik edilerek günün anlam ve önemine binaen sohbet gerçekleştirildi.

Bazı teknolojik nedenlerle çevrimiçi buluşmaya katılamayan Şehit  Coşkun NAZİLLİ’nin annesi Sultan NAZİLLİ ve Şehit Fatih UYSAL’ın annesi Gülsüm UYSAL  telefonla aranarak anneler günü tebrik edildi.


Konuyla ilgili bilgi veren Gülser Bulut Kur’an Kursu Öğreticisi Saliha Toksöz ÇOMULU şu ifadelere yer verdi:  Dinimiz  İslam, Allah'a ibadetten sonra anne ve babamıza iyilik etmemizi, hayır dualarını almaya vesile olacak davranışlarda bulunmamızı bizlere  emrediyor . Onlara yapacağımız hizmet Allah'ın rızasını da kazanmamıza vesile olacaktır. 


Anne ve babaya iyilik etmek, hizmet etmek ve gönüllerini almak; Allah'a ibadetten sonra, başka hiçbir davranışla elde edilemeyecek bir sevaptır. Bizler de anneler günü vesilesiyle bizlere bu toprakları emanet bırakan şehitlerimizin anneleriyle çevrimiçi buluşarak anneler gününü tebrik ettik ve gönüllerini almaya çalıştık. Çevrimiçi ulaşamadığımız annelerimizi ise telefonla arayarak anneler gününü tebrik ettik ve hal, hatırlarını sorduk. Bu vesileyle başta şehit annelerimiz olmak üzere bütün annelerin anneler gününü tebrik ediyoruz.” Dedi.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0