00
Haber Detayı
09 Ocak 2022 - Pazar 04:38
 
Şampiyon "Alanya Anadolu Yıldızları Spor Kulübü" oldu
Antalya basketbol yerel ligi doğu grubunda mücadele eden temsilcimiz Alanya Anadolu Yıldızları Spor Kulübü U16 erkek basketbol takımı doğu grubunu 1. bitirerek şampiyon oldu.
SPOR Haberi
Şampiyon

Şampiyonlukla ilgili açıklama yapan Alanya Anadolu Yıldızları S.K başantrenörü Asım OKUMUŞ, doğu grubunda final müsabakasını Manavgat Belediyespor ile Alanya 75. Yıl Spor Salonunda yaptık, maça istediğimiz gibi baskılı başladık Manavgat temsilcisini kendi sahamızda 48-36 yenerek U16 doğu grubunu 1. bitirip çok şükür şampiyon olduk yeri geldi hafta içi yeri geldi hafta sonu deplasmanda ve kendi evimizde maçlar yaptık sporcularımı dersleriyle beraber sporlarını da aynı anda başarılı bir şekilde yaptıklarından dolayı canı gönülden tebrik ederim, Antalyada yapılacak olan final müsabakalarında Alanyayı en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacağız. 


Oynadığımız her müsabakadan doğruları yapmak adına başarılı olmak için dersler çıkardık sporcularımızla sadece sahada ve antrenmanda değil eğitim hayatlarında da imkanlarımız çerçevesinde yanlarında olmaya çalıştık. Sizlerin aracılığıyla kulüp başkanımız Osman ERTUNÇ bey'e Alanya belediyespor kulübü başkanı Mehmet ERKEN Bey'e, sporcularımızın velilerine ve Alanya Anadolu Yıldızları Spor Kulübü ailesine çok teşekkür ederim desteklerini bir an olsun

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0