00
Haber Detayı
16 Ocak 2021 - Cumartesi 11:26
 
Sami Bekar Hayatını Kaybetti.
Alanya’nın hayırsever isimlerinden eski meclis üyesi Sami Bekar ayağının kayması sonrası yere düştü ve kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
YAŞAM Haberi
Sami Bekar Hayatını Kaybetti.

Alanya Belediye Meclisi eski üyelerinden, hayırsever mimar Sami Bekar hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre; bahçede beslediği köpeğine yemek vermek isteyen Bekar, bahçeye çıktığı sırada ayağı kayarak yere düştü. Sami Bekar’a ilk müdahale ailesi tarafından yapılırken, bu esnada kalp krizi geçiren Bekar, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.


OKUL YAPTIRIYORDU

Hayırsever Mimar Sami Bekar, Alanya’nın Cumhuriyet Mahallesi’ne 24 derslikli bir okul yaptırıyordu. Çalışmalar başlayan yeni okulu geçtiğimiz günlerde Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ziyaret etmiş ve hayırsever Sami Bekar’a teşekkürlerini sunmuştu. Alanya’ya çok fazla hayrı dokunan Sami Bekar’ın vefatı tüm Alanya’yı adeta yasa boğdu.


Hatice Bekar'ın eşi, Ahmet ve Hüseyin Bekar'ın abileri, Nimet ve Seyfettin Bekar'ın babaları olan Sami Bekar, bugün saat 14.00'te Gedevet Yaylası'ndaki Dönme Mezarlığı'nda toprağa verilecek. 

Kaynak: Editör:
Yorumlar
Haber Yazılımı 0