00
Haber Detayı
15 Mart 2021 - Pazartesi 16:00
 
Şahin Alanya'nın Taleplerini İletti
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Antalya Valisi Ersin Yazıcı başkanlığında; Antalya genelinde Kaymakamlar, Belediye Başkanları ve Emniyet Müdürlerinin katılımıyla video konferans yöntemi ile gerçekleşen “Pandemi Değerlendirme Toplantısına” katıldı.
YAŞAM Haberi
Şahin Alanya'nın Taleplerini İletti

Vali Yazıcı, toplantıda ilçeler arasında ilk sözü ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e vererek, Alanya’ya verdiği önemi bir kez daha gösterdi. 

 

Toplantıda bölgemizdeki son vaka sayıları, devam eden kontrollü normalleşme süreci ve alınması gereken tedbirler konusunda ayrıntılı bilgiler verildi. 

 

Vali Yazıcı’nın talebi üzerine söz alan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’de turizmde pandemi dönemi kaybının ekonomik olarak Alanya’mızda yüzde 85’e vardığına dikkat çekti. 

 

Kaymakamlık bünyesinde oluşturulan filyasyon ekibine ALTSO’dan da personel vererek salgının önlenmesi konusundaki çalışmalara da destek verdiklerini hatırlatan Şahin, “Sağlık tedbirlerine paralel olarak turizm sektöründeki işletmeler ve çalışanlarının daha fazla desteklenmesi başta olmak üzere Alanya’mızın güncellenen taleplerini ve bu taleplere ilişkin çözüm önerilerimizi ilettik” diye konuştu.

Kaynak: (Son) - Son Alanya Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0