00
Haber Detayı
14 Nisan 2022 - Perşembe 18:08
 
Romatoloji Uzmanı Hasta Kabulüne Başladı
Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Romatoloji Uzmanı olarak atanan Murat Erdugan hasta kabulüne başladı. Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Romatoloji Uzmanı Murat Erdugan’ın atanmasıyla birlikte birimde hekim sayısı 2 ye çıktı. Romatolaji uzmanının göreve başlamasıyla ilgili Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Vekili Uzm. Dr. Alper Öztürk,” Hastane idaresi olarak eksikliklerin giderilmesi ve yenilikler hususunda mevcut şartlar ve imkânlar eşliğinde gayret göstermeye devam ediyoruz.
SAĞLIK Haberi
Romatoloji Uzmanı Hasta Kabulüne Başladı

Bu bağlamda hastanemizdeki hekim kadrosunu güçlendirmekte, yeni özellikli birimleri hastanemize kazandırmaktayız. Özellikle ülkemizde sayıları az olan yan dal branşların hastanemizde olması halkımız ve bölgemiz için büyük bir kazançtır. Meslektaşım Murat Bey’in gelmesiyle birlikte Romatoloji Biriminde hekim sayımız 2 ye çıkmıştır.  Hastalarımız İç hastalıkları (Dahiliye) veya Fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanlarımızın yönlendirmeleri halinde kurumumuzda yan dallar için hizmet veren MHRS birimimizden hekimlerimize randevu alarak muayene olabilirler. Hekimimize hoş geldin dileklerimizi ileterek ilimize ve hastalarımıza hayırlı olmasını temenni ederim” dedi. 


Romatizmal hastalıkların kişinin hayat kalitesi düşüren ciddi bir sağlık sorunu olduğunu belirten Romatoloji Uzmanı Murat Erdugan,”  Amacım bu alanda diğer hekim arkadaşımla birlikte hastalara en kaliteli ve en donanımlı hizmeti vererek, hastaların başka yerlere gitme mecburiyetini ortadan kaldırmaktır. Romatizma hastalıkları ile iskelet ve kas sistemini tutan her türlü hastalık, romatoloji bilim dalının uzmanlık alanına girer. Romatoloji dalı olarak vücutta istemli hareketlerin gerçekleştirilmesinde görevli olan kemik ve eklemlere ilişkin hastalıklar, yumuşak doku hastalıkları, otoimmün hastalıklar, genetik bağ dokusu hastalıkları ile vücutta hareket kısıtlılığı, ağrı, şişkinlik ve şekil bozukluğuna neden olan her türlü hastalığın tanısını koyup tedavisini yapmaktayız” diye konuştu.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0