00
Haber Detayı
15 Ağustos 2022 - Pazartesi 19:46
 
Rektör Kalan Başhekime İade-İ Ziyarette Bulundu
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Oğuz Karahan’a iade-i ziyarette bulundu. Rektör Kalan’ın hastane ziyaretine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Aslan, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Arife Uslu Gökçeoğlu, Genel Sekreter Alper Özyürek eşlik etti. Ziyaret esnasında devam eden sağlık hizmetlerin son durumu ve önümüzdeki süreçte yapılacak olan sağlık yatırımları ile ilgili istişarede bulunuldu.
YAŞAM Haberi
Rektör Kalan Başhekime İade-İ Ziyarette Bulundu

Hizmet anlayışı ile çıktıkları bu yolda yeni projelerle halka hizmet vermeye hazır olduklarını belirten Rektör Prof. Dr. Kalan, “karşılıklı mutabakata vararak, yeni sağlık hizmetlerini ilçemize kazandırmak için elimizi taşın altına koymaya hazırız” diye konuştu.


Ziyaret sonunda memnuniyetini dile getiren Başhekim Doç. Dr. Karahan,” Rektör Bey ile birlikte sağlık alanında atılacak adımları değerlendirme fırsatı bulduk. Birlikte gidilecek olan yol haritası üzerinde görüş alışverişinde bulunduk. İlçemiz için sağlıkta güzel işlere ve yeniliklere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0