00
Haber Detayı
25 Haziran 2022 - Cumartesi 19:15
 
Rahime;Türkülerle Yaşıyoruz
Türkü'lerin yeni sesi Rahime gazetemizle yaptığı söyleşide Hayranlarına seslendi. Türkü söylemek benim yaşam amacım diyen Rahime türkü sevenlere ulaşmak için yollardayız sürekli konserler ve organizasyonlara çıkarak türkülerimizi tanıtmak istiyoruz ,Alanya'dan gelecek tekliflere her zaman açık olduğunu belirterek bir çok hemşerimin yaşadığı şehirde sahen olmak istediğini ifade etti.
YAŞAM Haberi
Rahime;Türkülerle Yaşıyoruz

Gazetemize kendini anlaran Rahime;Adım Rahime. Dogum tarihi 11.02.1987 yani 35 Yaşındayım. Aslen Gaziantep Yavuzeli'liyim. Beş kardeşiz. Doğma büyüme Almanya Bielefeld. 6 yaşımdan Beri Folklor, çocuk korosunda ve Tiyatro içinde yer aldım. 13 yaşımdan sonra ara verdim ve okul hayatına odaklandım. 16 yaşımda iken, yengemin zoruyla, Bielefeld de olan bir Türkü Barda, bir türkü okudum ve böylece sahneler almaya başladım. 


Çeşitli Guruplarla, çoğunlukla almanyada ve avrupanın başka ülkelerindede Dügün ve konserlerde yer aldım. Zaman zaman Internet Televisionlarında canlı yayınlar yaptık. Çeşitli Televisyon proğramlarına katıldım. Evlendikten sonra müziği bırakmak zorunda kaldım. 13 sene aradan sonra müziğe, Professionel anlamda, geri dönmeye karar verdim. Değerli Kuzenim Enver Yilmaz'ın desteği ile, eymyapim şirketi ile Professionel bir Türkü, Single olarak, ortaya çıkardık. Klip yayınlandıktan sonra, almanyada sahneler almaya başladım. 


Ve yeni şarkılarımız yolda, ilerki zamanda siz değerli dinleyicilerimiz ile buluşacakdır. Sabret Hele benim için gerćekten çok önemli bir türkü. Ne yaşarsak, yaşıyalım bağzen sabırlı olmak ile hayatda kalırız ve hayallerimize ulaşırız. Dört Dil biliyorum ve her Dört dilde de Şarkı/Türkü, okuyorum. Mesleğime gelince, Hemşirelik okudum, 2016 da ise sağlık yönetimi okudum. Şuan Sağlık yöneticisi olarak çalışıyorum. İki çocuk Annesiyim, bir kızım ve bir oğlum var. Teşekkür ederim ve sağlıcakla kalın. Rahime.
Enver Yılmaz Müzik Şirketi ve Siz Pr Medya Etiketiyle Tüm Dijital Platrofmlarda Yerini Almıştır.dedi

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0