00
Haber Detayı
25 Kasım 2022 - Cuma 10:09
 
Quıck Sigorta Gülseren-Hüseyin Doğan İlkokulu Açılışı Gerçekleştirildi
Quick Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever Mahmut Erdemoğlu tarafından yaptırılan Gülseren- Hüseyin Doğan İlkokulunun açılışı Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer’in katılımıyla gerçekleştirildi
YAŞAM Haberi
Quıck Sigorta Gülseren-Hüseyin Doğan İlkokulu Açılışı Gerçekleştirildi

Maher Holding ve Quick Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Erdemoğlu tarafından eşinin anne ve babası adına Mahmutlar Mahallesi’nde inşa edilen 32 derslikli “Gülseren Hüseyin Doğan İlkokulu” nun açılışı bugün gerçekleştirildi. Okulun açılış törenine Kaymakam Ürkmezer, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Maher Holding ve Quick Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever Mahmut Erdemoğlu, Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurulu (SEDDK) Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, Siyasi Parti Temsilcileri, Sigorta Acente temsilcileri ve birçok davetli katıldı. 


Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan açılış töreninde İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, SEDDK Başkanı Mehmet Akif Eroğlu ve okulu yaptıran hayırsever Mahmut Erdemoğlu tarafından birer konuşma yapıldı. Okulu yaptıran Hayırsever Mahmut Erdemoğlu okulun yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek “Okulumuzun Alanya’mıza, ülkemize ve dünya insanlığına hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 


Konuşmaların ardından katılımcılara hitap eden Kaymakam Ürkmezer “Alanya’mız tam bir hayırsever cenneti. Eğitime yapılan yatırımlar da çocuklarımızın geleceği için çok önemli. Böyle anlamlı bir günde yani öğretmenler gününde  bu okulun açılışını yapmak çok değerli. Hayırseverlerimizin Alanya’yı tercih ettikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz. Alanya’nın tercih edilmesinde doğal ve kültürel özelliklerinin yanı sıra insani özellikleri de çok etkili. İlçemizde yaklaşık 100 bini yabancı 500 bin insan yaşıyor. 

Okulumuzun Mahmutlar Mahallesi’nde yapılması da çok önemli. Çünkü Mahmutlar Mahallesi yabancı nüfusu yoğun olan ve her geçen gün gelişen bir bölge. Alanya çok şükür güvenli bir kent. 160 ülkeden insan yaşayan Alanya’da 26 ülkeden öğrencinin burada okuyacak olması bizi çok mutlu ediyor. Bu huzur ve güvenle olan bir şey. Okulun açılmasında Başta hayırseverimiz Mahmut Bey ve eşi olmak üzere Quick Sigorta ailesine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Okulun açılışı Alanya Müftüsü İhsan İlhan tarafından okunan dualar eşliğinde Kaymakam Ürkmezer ve katılımcıların kurdele kesmesiyle gerçekleştirildi. Açılış sonunda Kaymakam Ürkmezer tarafından hayırseverlere plaket verildi. Quick Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Erdemoğlu ise destek verenlere plaket verdi. Ardından Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılar öğrenciler tarafından hazırlanan halk oyunları gösterisini izledi.  Program Kaymakam Ürkmezer ve katılımcıların sınıfları ve okulun bölümlerini gezmeleriyle sona erdi.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0