00
Haber Detayı
19 Eylül 2022 - Pazartesi 15:34
 
Paşaoğlu'da 'Eray Erdem' dedi
Alanya'nın yakından tanıdığı sevilen iş insanı Ahmet Paşaoğlu'da ALTSO seçimleri için adaylardan Eray Erdem'in yanında yer aldı Alanya’nın tanınmış sevilen iş insanlarından Ahmet Paşaoğlu, ALTSO seçimleri için “Tercih sizin Alanya hepimizin” sloganıyla yola çıkan Eray Erdem ve ekibiyle yol yürümeyi tercih etti.
YAŞAM Haberi
Paşaoğlu'da 'Eray Erdem' dedi

Paşaoğlu, yıllardır Alanyaspor ‘da ALTSO  Başkan Adayı Eray Erdem ile birlikte yöneticilik yapıyor. Paşaoğlu ayrıca, önceki dönemlerde ALTSO'da  Mehmet Şahin'in grubunda meclis üyeliği, yöneticilik ve başkan yardımcılığı görevleri yürüttü. Alanya Karadenizliler Derneği'nin kuruluş ve yöneticiliği görevleriyle de Alanya’nın yakından tanıdığı Paşaoğlu' un Eray Erdem ekibi ile ALTSO seçimlerine girme kararı Alanya’da büyük yankı uyandırdı. 


ERDEM, “PAŞAOĞLU BİZE BÜYÜK GÜÇ KATTI”
 ALTSO Başkan Adayı Erdem’de Paşaoğlu'nun katılımı İle ilgili yaptığı açıklamada, "Sayın Ahmet Paşaoğlu Bey yıllardır  Alanyaspor yönetiminde birlikte hizmet ettiğimiz, Alanya’da ve Alanyaspor camiasında çok sevilen, benimde birlikte çalışmaktan büyük saygı ve onur duyduğum bir değerli bir iş insanı. Ben ve çalışma ekibi arkadaşlarım Alanya ve Alanya ticaretine hizmet yolunda Ahmet Paşaoğlu ile beraber çalışmaktan çok mutlu olduk.” Dedi.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0