00
Haber Detayı
15 Ekim 2020 - Perşembe 21:33
 
Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, 13 ilde 34 gayrimenkul satılacak
Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, 13 ilde bulunan 34 taşınmazı satma kararı aldı. Kurumun özelleştirme süreçlerine ilişkin yatırımcılara yönelik ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı.
SİYASET Haberi
Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, 13 ilde 34 gayrimenkul satılacak

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nın Resmi Gazete’de yayımlanan ilanına göre, Ankara, Afyonkarahisar, Antalya, İstanbul, Niğde, Tekirdağ, Tokat, Şanlıurfa, Balıkesir, Malatya, Ordu, Diyarbakır ve İzmir’de bulunan 34 taşınmaza ilişkin ihaleler birden fazla teklif sahibinden kapalı zarfla teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle pazarlık usulüyle gerçekleştirilecek.


Teklif sahiplerinden ihalelere katılabilmesi için ilanda belirtilen tutarlarda geçici teminat alınacak. İhale bedeli peşin veya vadeli olarak ödenebilecek.


Rize’de kamulaştırma kararı
Öte yandan Güneysu-Başköy İl Yolu Projesi kapsamında Rize’deki bazı taşınmazların acele kamulaştırılması kararlaştırıldı.


Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete’de yayımlandı. Karar göre, Güneysu-Başköy İl Yolu Projesi kapsamında Rize’nin Güneysu ilçesine bağlı Eskicami, Güneli ve Gürgen’de belirlenen taşınmazlar ile üzerlerindeki müştemilatın Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi.

Kaynak: Editör:
Yorumlar
Haber Yazılımı 0