00
Haber Detayı
02 Aralık 2022 - Cuma 20:41
 
Özel öğrenciler ve Alanyaspor gösteri maçı yaptı
Alanyaspor Kulübü Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte özel öğrenciler ve futbolcularla gösteri maçı yaptı.
YAŞAM Haberi
Özel öğrenciler ve Alanyaspor  gösteri maçı yaptı

Alanyaspor Kulübü ile Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) işbirliğinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenledi. Alanyaspor Tesislerinde düzenlenen etkinliğe Başkan Hasan Çavuşoğlu, yönetim kurulumuz, ALTSO Başkanı Eray Erdem ve yönetim kurulu, Alanya Sakine Nesibe Zamanoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Alanya Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileri, aileleri ile öğretmenleri katıldı. 


İlk olarak Alanyaspor  antrenmanını izleyen özel öğrenciler daha sonra sahaya inerek Teknik Direktörümüz Francesco Farioli ve futbolcularımızla bir araya geldi. Özel öğrenciler daha sonra Başkan Hasan Çavuşoğlu, ALTSO Başkanı Eray Erdem ve futbolcularla birlikte fotoğraf çektirdi. Ardından iki takıma ayrılan öğrenciler, futbolcularla Leroy Fer, Fatih Aksoy, Umut Güneş ve Yusuf Karagöz ile birlikte gösteri maçı yaptı. Karşılaşma öncesi Teknik Direktör Francesco Farioli, her iki takımada karşılaşma öncesinde taktik verdi. 


Başkan Hasan Çavuşoğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla her yıl çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyledi. Bugün de özel bir etkinlikte bir araya geldiklerini belirten Çavuşoğlu, "Bizim için onlar her zaman engelsizdir. Onların olduğu yerde huzur vardır. Onların yanında olmaktan ve hizmet etmekten her zaman mutluluk duydum. Kardeşlerimiz burada futbolcularımızla bir gösteri maçı yaptılar. Mutlu oldular. 


Aileleriyle birlikte geldiler. Onlar her zaman bizim önceliğimiz olacak. Onlara her koşulda desteğimizi vereceğiz.” dedi. 

ALTSO Başkanı Eray Erdem ise, “Dünya Engelliler günü dolayısıyla farkındalık yaratmak amacıyla Alanyaspor Kulübü Tesisleri'nde özel çocuklarımızla çok özel ve güzel bir etkinlik düzenledik. Kulüp başkanımız ve aynı zamanda Özel Sporcular Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Çavuşoğlu başkanıma ev sahipliğinden dolayı çok teşekkür ederim. Umarım çocuklarımızın yaptığı bu maç ülkemizdeki tüm insanlara örnek olur. Asıl engeli beyinlerimizden kaldırmamız gerektiğinin güzel bir örneğiydi. Gol olduğunda atan da, yiyen takım da birlikte sevindiler. Ülkemizde sevinci de üzüntüyü de birlikte paylaşacağımız günlere diyerek, başkanıma çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 


Alanya Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerinden İsmail Aydın da “Alanyaspor Kulübü Başkanımıza bugün bizi misafir ettiği için çok teşekkür ederim. Çok heyecanlıydım. Bu deneyim benim için çok güzel oldu. Kazandığımız için de ayrıca mutlu oldum.” İfadelerini kullandı. 
Furkan Selman Çelik ise şunları söyledi: “Bu imkanı bize sundukları için Alanyaspor Kulübü Başkanı ve ALTSO Başkanımıza teşekkür ederim. Alanyaspor iyi bir takım. Başarılar dileriz. Futbolcularla oynamak güzeldi. Antrenmanlarını da izledik.”

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0