00
Haber Detayı
03 Kasım 2021 - Çarşamba 15:57
 
Müftüoğlu kazandı
Türk bisikletinin efsane ismi Emin Müftüoğlu, bugün yapılan Türkiye Bisiklet Federasyonu (TBF) seçimini açık ara farkla kazandı.
YAŞAM Haberi
Müftüoğlu kazandı

Türkiye Bisiklet Federasyonu (TBF) 5. Olağan Seçimli Genel Kurulu, bugün saat 11.00'de Ankara'daki Gençlik ve Spor Bakanlığı Konferans Salonu'nda başladı. TBF Başkanlığı döneminde Türk bisikletine çağ atlatan Emin Müftüoğlu, rakibi Muhammet Berat Alphan'a fark atarak yarışı kazandı.  


Aynı zamanda Balkan Bisiklet Birliği Onursal Başkanı olan, görevi döneminde Türkiye ve Alanya turizmine milyon dolarlarla ifade edilebilecek tanıtım desteği de sunan Müftüoğlu seçimin favorisiydi. Alanya'da da nefesler tutulmuş ve kalpler bugünkü yarışı Emin Müftüoğlu'nun kazanması için çarpmaya başlamıştı. 


Müjde Ankara'dan geldi ve Müftüoğlu yeniden TBF Başkanı oldu. Müftüoğlu oyların 153'ünü alırken, rakibi Muhammet Berat Alphan 86 oyda kaldı. Alanya'da büyük sevinç yaşanıyor. 


İŞTE YENİ YÖNETİM 
Emin Müftüoğlu başkanlığındaki yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: 
Fikret Hayali, Bahattin Akyön, Arif Öztan, Mehmet Samsa, Alper Önoğlu, Metin Cengiz, Mehmet Sarıtaş, Kenan Güler, Elif Merve Ertekin, Fatih Erdöl, Özgür Taylan Budak, Özhan Özgöbek, Prof. Dr. Bayram Keskin ve Bülent Özçelik

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0