00
Haber Detayı
23 Kasım 2022 - Çarşamba 18:49
 
Müftülük Gençlerle Buluşmaya Devam Ediyor
Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından öğrencilerin bilgi, ahlak ve merhamet duygularıyla yetişmelerine katkı sunmak, yaşadıkları topluma ve insanlığa katkı sunan, mutlu ve sağlıklı bireyler olmalarını sağlamak amacıyla ilçemiz genelinde çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor.
YAŞAM Haberi
Müftülük Gençlerle Buluşmaya Devam Ediyor

Bu kapsamda Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Toplum Bilimleri, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Oğuzhan Aydın, 24 Kasım 2022 Perşembe günü saat 20.00’da KYK Alanya Terken Hatun Kız Öğrenci Yurdu E Blok’ta kalan üniversite öğrencileriyle, 25 Kasım 2022 Cuma günü saat 09.45’te  Alanya Nebahat Şifa Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle ve 25 Kasım 2022 Cuma günü saat 11.00’da Mahmutlar Şükrü Kaptanoğlu Anadolu Lisesi  öğrencileriyle bir araya gelerek “İslam Bir Gençlik Hareketidir!, Celalettin Ökten Hoca ve İmam Hatip Nesli ve Buhara'dan Balkanlara Hoca Ahmet Yesevi'nin İzinde” konulu söyleşiler gerçekleştirecek.


Düzenlenecek olan programlar hakkında bilgi veren Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Turan Topçuoğlu şu ifadelere yer verdi: " Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak gençlerimize milli ve manevi değerleri kazandırmak, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve sahih dini bilgi ile buluşmalarına, böylece Kur'ân ve sünnet eksenli bilgi, birikim ve ahlaki kazanımlar elde etmelerine yardımcı olmak amacıyla ilçemizde çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Oğuzhan Aydın hocamız ilçemizdeki öğrencilerimizle bir araya gelerek söyleşiler gerçekleştirecek. Bu vesileyle programımıza maddi manevi destekte bulunan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0