00
Haber Detayı
04 Ağustos 2021 - Çarşamba 16:22
 
Müftü İlhan Yangın Bölgesinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN, orman yangınından etkilenen Güzelbağ ve Bayır Mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldi.
YAŞAM Haberi
Müftü İlhan Yangın Bölgesinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Mahalle sakinlerine geçmiş olsun dileklerini ileten Müftü İLHAN, yanan bölgelerde ve  yangında zarar gören Bayır Mahallesi Takanlar Cami ve lojmanında incelemelerde bulundu. 

Konuyla ilgili bilgi veren Müftü İLHAN şu ifadelere yer verdi:


“Alanya Kaymakamlığımız ve Alanya Belediyemiz başta olmak üzere Devletimizin tüm kurumları mahalle halkımızın yanında. Alanya Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Alanya Şubesi olarak bizler de yangının yaralarını sarmak üzere elimizden geleni yapıyoruz. Bu vesileyle bir kere daha yangından etkilenen bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. 


Rabbimiz memleketimizi ve milletimizi her türlü afetlerden ve musibetlerden muhafaza eylesin. Birliğimizi, dirliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin. Musibetler karşısında bilincimizi ve direncimizi artırsın, bizlere sabır ve metanet ihsan eylesin.Ülkemizin farklı yerlerinde çıkan yangınların, daha fazla can ve mal kaybı yaşanmadan en kısa sürede söndürülmesi için çalışan tüm görevlilere Yüce Mevlâmızdan güç ve kuvvet temenni ediyorum.Yangınlarda hayatını kaybeden kardeşlerimize Rabbimizden rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum.” Dedi.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0