00
Haber Detayı
23 Aralık 2021 - Perşembe 13:55
 
Müftü İlhan Öğrencilerle Buluşmaya Devam Ediyor
Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN ilçemizdeki lise ve ortaokul düzeyindeki öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor. Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN son olarak; Mahmutlar İmam Hatip Ortaokulu, Rıfat Azakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Payallar Günay Demiral Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi.
EĞİTİM Haberi
Müftü İlhan Öğrencilerle Buluşmaya Devam Ediyor

Programlar kapsamında öğrencilere hitap eden Müftü İLHAN; öğrencilere dini, milli ve manevi konularda tavsiye ve nasihatlerde bulundu. Öğrencilere çeşitli sorular yönelten Müftü İLHAN, öğrencilerin merak ettikleri sorulara ise Kur’an ve sünnet ekseninde yanıtlar verdi.


Kitap okumanın önemine de değinen Müftü İLHAN; ülkemizin yetiştirdiği önemli şahsiyetlerden, hukukçu, siyasetçi ve fikir adamı Ord. Prof. Dr. Ali Fuat Başgil’in adeta ismi ile özdeşleşmiş olan“Gençlerle Başbaşa” isimli eserinin de mutlaka okunması tavsiyesinde bulundu.


Programlar öğretmen ve öğrencilere başarı temennisiyle sona erdi.
Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN daha önce de, Şükrü Kaptanoğlu Anadolu Lisesi, Ayşe Melehat Erkin Ortaokulu,Eczacı Güzin-Velittin Bekrioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ümit Altay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi, Hasan Çolak Anadolu Lisesi, Avsallar Recep Karaca Çok Programlı Anadolu Lisesi, Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi, ve Demirtaş Çok Programlı Anadolu Lisesi, Mahmutlar Halil Ülker Ortaokulu, İncekum Esentepe Ortaokulu ve Barbaros Azakoğlu Ortaokul öğrencileriyle bir araya gelmişti.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0