00
Haber Detayı
25 Haziran 2022 - Cumartesi 10:06
 
Mixx Travel, GZP’ye ilk uçuşunu gerçekleştirdi
Başta Kophenhag, Billund ve Oslo gibi tüm İskandinav ülkelerinden Antalya’ya yaz uçuşlarına başlayan Mixx Travel, Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na ilk uçuşunu gerçekleştirdi. Şirket CEO’su Ercan Seçilmiş “Bu sene için yolcu hedefi 65 bin, seneye 100 bin kişi” dedi.
YAŞAM Haberi
Mixx Travel, GZP’ye ilk uçuşunu gerçekleştirdi

Antalya için yaz uçuşlarına Mart ayında başlayan Mixx Travel, Gazipaşa- Alanya Havalimanı'na (GZP) ilk uçuşunu dün gerçekleştirdi. Tüm sezon boyunca devam edecek uçuşlar, Kophenhag, Billund ve Oslo’dan Türk Hava Yolları (THY) ile Corendon Havayolları’yla düzenlenecek. 2023 yılı turizm uçuş planlamalarında Gazipaşa uçuşlarının daha da önem kazanacağını ifade eden Mixx Travel firma yönetim kurulu ve şirket CEO’su Ercan Seçilmiş, “İskandinav ülkelerinin Türkiye talebi arttı. İlerleyen yıllarda da artacağı yönünde düşüncelerim var. Sıkıntılı geçen 2022 yaz sezonunda bizlere destek veren herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

 

“100 BİN TURİST GELECEK”
Türkiye’de ise Mixx Seyahat ismi ile kendi tur operatörlerinin incoming alanında hizmet veren şirketler grubunun sahibi Ercan Seçilmiş, “2020 yılında yine Mixx Travel markası ile Finlandiya pazarında da faaliyet göstermeye başladık. Pandemi döneminde çalışmalarımızı askıya almak zorunda kalmıştık. 2022 yılında 65 bin, 2023’de ise 100 bin turisti Türkiye’ye getirme hedefimiz var’’ ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0