00
Haber Detayı
25 Nisan 2022 - Pazartesi 17:11
 
Minik Öğrenciler İçin İftar Programı Düzenlendi
Alanya Müftülüğüne bağlı Hz. Hatice 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu'nda eğitim gören minik öğrenciler için iftar programı düzenlendi. Kur’an kursu öğreticisi Emine İnci ve Ayşegül Yiğit’in organize ettiği iftar programına İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan, müftülük personeli, öğrenciler ve veliler katıldı.
YAŞAM Haberi
 Minik Öğrenciler İçin İftar Programı Düzenlendi

Cikcilli Seyir Terası’nda düzenlenen iftar programında akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı, iftar yemekleri yendi ve İlçe Müftüsü Dr. İhsan İLHAN’ın yapmış olduğu duaya hep birlikte amin denildi.


Program kapsamında “4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursları’nın Önemi” konulu kısa bir konuşma yapan Müftü İLHAN, 4-6 Yaş Grubu Kur’an kurslarında öğrencilere Allah’ın kelamı ve Peygamber Efendimiz’in sünneti başta olmak üzere milli ve manevi değerlerimizin yaşlarına uygun bir metotla öğretilmeye gayret gösterildiğini belirterek çocuklarını Alanya Müftülüğü’en emanet eden velilere teşekkür etti. Alanya’da 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kurslarının sayısını arttırmak için de gayret gösterdiklerini belirten Müftü İLHAN, iftar programını düzenleyen Kur’an kursu öğreticisi Emine İnci ve Ayşegül Yiğit’e teşekkür etti.
Program öğrencilerin yıl boyunca öğrendikleri dua, sure ve hadisleri okumalarıyla sona erdi.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0