00
Haber Detayı
29 Mart 2023 - Çarşamba 10:37
 
Milli Savunma Üniversitesi (Msü) Sınavı Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı
İlçemiz Alanya’da ilk kez gerçekleştirilecek olan Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Sınavı Koordinasyon Kurulu Toplantısı Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer başkanlığında yapıldı.
YAŞAM Haberi
Milli Savunma Üniversitesi (Msü) Sınavı Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Daha önceki dönemlerde İlimizde sadece Antalya merkezde yapılan Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Sınavı öğrencilerimize kolaylık sağlamak amacıyla yapılan görüşmeler ve girişimler sonucu bu dönem ilçemiz Alanya’da; Alaaddin Keykubat Üniversitesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarımızda gerçekleştirilmeye başlanacak. 


Alanya Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Koordinasyon toplantısında Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılar arasında sınavla ilgili; kurumlar tarafından yapılan son çalışmalar, sınav öncesi ve sınav sonrası alınacak tedbirler, sınav güvenliği ve ulaşım konularında değerlendirmeler yapılarak kararlar alındı. 


MSÜ Sınavının İlçemiz Alanya’da ilk kez yapılacağını söyleyen Kaymakam Ürkmezer ‘’ Öğrencilerimize kolaylık sağlamak amacıyla çevre ilçelerdeki ve ilçemizdeki öğrenciler  rahat bir şekilde Alanya’mızda sınava girebilecekler. 2 Nisanda gerçekleştirilecek olan sınava ilçemizde 3.700 öğrenci girecek. Sınava girecek öğrencilerimize başarılar diliyorum’’ dedi. 


Toplantıya Kaymakam Ürkmezer başkanlığında; İlçe Jandarma Komutan Vekili Binbaşı Ali Arlı, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, İlçe Nüfus Müdürü Mustafa Karlıbaş, Belediye Zabıta Müdürü Naci Uzunsakal, ALKÜ Genel Sekreter Yardımcısı Süleyman Ceylan katıldı.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0