00
Haber Detayı
15 Eylül 2020 - Salı 22:33
 
Masterchef'te koronavirüs şoku çekimler iptal edildi!
Reyting listelerindeki başarısı ile kanalın yüzünü güldüren Masterchef'e gelen koronavirüs engeli sosyal medyanın da konusu oldu.
YAŞAM Haberi
Masterchef'te koronavirüs şoku çekimler iptal edildi!

TV 8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Masterchef Türkiye 3. sezona da bomba gibi başladı. Reyting listelerindeki başarısı ile kanalın yüzünü güldüren Masterchef'e gelen koronavirüs engeli sosyal medyanın da konusu oldu.

 

Deneyimli ve fenomen şefler Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jürisi olduğu programda birbirinden  yetenekli ve farklı  16 yarışmacı en iyi lezzet için kıyasıya yarışıyor. 

 

Dünyayı yakan koronavirüs şoku bu sezon Masterchef Türkiye'yi de vurdu. Geçtiğimiz sezonlarda her hafta farklı 2 yerde dış çekim yapan programda bu sezon dış çekim yapmayacak.

 

Tv8’de bu sezona damga vuran programlardan Masterchef Türkiye koronavirüs sebebiyle çekimlerinde kısıtlamaya gitmek zorunda kaldı.

 

Her hafta stüdyo haricinde dışarıda bir seyirci grubuyla bir araya gelen yarışmacılar ve ekip İstanbul Valiliği kararıyla çekimleri artık yalnızca iç stüdyoda yapmak zorunda kaldı.

Kaynak: Editör:
Yorumlar
Haber Yazılımı 0