00
Haber Detayı
19 Ekim 2021 - Salı 17:12
 
Manevi Rehber Güllü Sağlık Çalışanlarına Gül Hediye Etti
Diyanet İşleri Başkanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde manevi danışmanlık ve rehberlik hizmeti sunan Ayşe GÜLLÜ, Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında sağlık çalışanlarına gül hediye etti.
YAŞAM Haberi
Manevi Rehber Güllü Sağlık Çalışanlarına Gül Hediye Etti

Sağlık çalışanlarının Mevlid-i Nebi Haftasını tebrik eden Manevi Rehber AYŞE GÜLLÜ şu ifadelere yer verdi: ”Diyanet İşleri Başkanlığımız 2021 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası temasını “Peygamberimiz ve Vefa Toplumu” olarak belirlemiştir. Bizler de sağlık çalışanlarımıza bir nebze de olsa vefamızı göstermek adına hafta dolayısıyla ziyaret edip gül hediye ettik. 


Bu vesileyle bir kere daha özellikle koronavirüs sürecinde olmak üzere her türlü zorluğu göğüsleyerek ve tüm riskleri göze alarak gece gündüz demeden vatandaşlarımızın sağlığı için çalışan tüm sağlık çalışanlarımızın Mevlid-i Nebi Haftasını tebrik ediyorum. Yüce Rabbimizden sağlık çalışanlarımızın işlerini kolay kılmasını niyaz ediyor, ahirete irtihal eden sağlık çalışanlarımıza rahmet, hayatta olanlara hayırlı, huzurlu ve sağlıklı uzun ömürler diliyorum.” Dedi.


Ziyaret kapsamında Başhekim Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Mustafa ETLİ, Op. Dr. Mehmet Alper ÇALIŞAL, Dr. Bekdaş TEKİN, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayla Alkan YAVUZ, İdari personel, Kalite Destek Müdürü Kaan SAĞLAM, yoğun bakım hemşire ve doktorları ziyaret edildi.

 

 

 

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0