00
Haber Detayı
31 Ocak 2023 - Salı 13:38
 
Mahmutlarspor bir ilki başardı: 4 hafta kala namağlup lider
Alanya'yı Antalya Süper Amatör Ligi'nde temsil eden Mia İnvest Mahmutlarspor, hiç mağlup olmayarak 10 maçta 30 puan toplamayı başardı. Rakip fileleri 46 gol atan Mahmutlarspor, kalesinde ise sadece 5 gol gördü.
SPOR Haberi
Mahmutlarspor bir ilki başardı: 4 hafta kala namağlup lider

Antalya Süper Amatör Ligi 2. Grup'ta ligin bitimine 4 hafta kala liderliğini garantileyen takım, play off gruplarına kalmaya hak kazandı. Gruplarını ilk iki sırada tamamlayan 4 takımın katılacağı play off maçları sonunda ilk sırayı alacak takım yarı profesyonel lig olarak tabir edilen Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele etmeye hak kazanacak. 


Sezon başında yaptıkları lansman tanıtım toplantısında hedeflerinin takımı iki sene içerisinde TFF 3. Lig'e taşımak olarak belirlediklerini söyleyen Kulüp Başkanı Yılmaz Bağışlar, "Takımımıza destek veren Mahmutlarlı hemşehrilerimize, taraftarlarımıza, yönetim kurulumuza ve sponsor firmamız Mia İnvest'e teşekkür ediyoruz" dedi.


AVRUPA STANDARTLARINDA TESİS KAZANDIRDI 
Göreve geldiği günden bu yana ilk hedeflerinin tesisleşme olduğunu ve bu tesisi Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in desteğiyle Mahmutlar'a kazandırdıklarını belirten Bağışlar, "Mahmutlar ticari, sosyal dinamizmi ve nüfus yoğunluğu ile her projenin en iyisini hakediyor. Elimizden geldiğince bunun mücadelesini vereceğiz, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.


"HALKIN OTOBÜSÜ PROJESİ" 
Takıma kazandırdıkları otobüs ile ihtiyaç duyulan herkese ücretsiz olarak, otobüs ve ulaşım desteği sağladıklarını belirten Bağışlar "Halkın Otobüsü Projesi ile Mahmutlar' da yüzlerce öğrenci ve vatandaşı istedikleri yere ücretsiz olarak ulaştırdık" dedi.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0