00
Haber Detayı
10 Eylül 2021 - Cuma 13:10
 
Mahalle Bizim Gençlik Bizim
AK Parti Alanya Gençlik Kolları tarafından ‘MAHALLE BİZİM GENÇLİK BİZİM’ programı düzenlendi.
SİYASET Haberi
Mahalle Bizim Gençlik Bizim

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Gençlik Kolları tarafından Alanya’nın Konaklı Mahallesinde düzenlenen ‘MAHALLE BİZİM GENÇLİK BİZİM’ programına Konaklı’lı gençler yoğun ilgi gösterdi. İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Bayram Doğan, İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cemal Yeniacun ile bir araya gelen mahalle gençleri sohbet ederek gündemi değerlendirdiler.

‘MAHALLE BİZİM GENÇLİK BİZİM’ programı çerçevesinde Alanya’da ilk program Konaklı Mahallesinde gerçekleşti. Önümüzdeki haftalarda da Alanya’nın değişik mahallelerinde bu etkinliğin devam ettirileceği öğrenildi. Gençlere önemli tavsiyelerde bulunan Başkan Toklu; ‘‘Bu ülkenin yarınları olan genç kardeşlerimize güvenimiz tamdır. Üstadın dediği gibi bir gençlik ‘Zaman bendedir ve mekân bana aittir’ şuurunda bir gençlik damarlarındaki asil kanın farkında olan, hakimiyetin Hakk’ta olduğunu bilen, vatan bilincini her daim taşıyarak, düşünmeden öne atlayarak ben varım diyen bir gençlik.

 

Gençlerimiz için bölgemizde ki çalışmalarımız devam ediyor. Konaklı Mahallemize kazandıracağımız yeni kapalı spor salonumuzdan gençlerimiz en iyi şekilde yararlanabilecek. Onların daha iyi ortamlarda spor aktivitelerini yapabilmeleri için var gücümüzle çalışıyoruz. 

 

Bu vesileyle genç kardeşlerimizle bir araya gelmekten, onlarla sohbet ve muhabbet etmekten her zaman memnuniyet duyuyoruz. Önümüzde ki günlerde bu programımızı Alanya’mızın diğer mahallelerinde de yapacağız bütün gençlerimizi bu güzel programımıza bekliyorum.’’ dedi. 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0