00
Haber Detayı
03 Eylül 2021 - Cuma 17:10
 
M2Expat ev konforunda PCR hizmetiyle yerli ve yabancılardan tam not aldı
Alanya ve Antalya'da yerleşik olarak yaşayan yabancılara ücretsiz sağlık danışmanlığı hizmeti sunan M2Expat şirketi, başlattığı evde, otelde, işyerinde Sağlık Bakanlığı onaylı PCR testi hizmetiyle yabancılardan tam not aldı. Şirket tarafından başlatılan uygulama, yabancılar kadar, yerli vatandaşlarında ilgi odağı olurken şirketin 6 dilde hizmet veren çağrı merkezi hastanelerde sıra beklememek adına bulundukları yerde hizmetten yararlanmak isteyen yerli ve yabancılar tarafından arama yağmuruna tutuldu.
YAŞAM Haberi
M2Expat ev konforunda PCR hizmetiyle yerli ve yabancılardan tam not aldı

Öncelikli olarak yurt dışı uçuşlarda birçok ülke de zorunlu hale getirilen Covid-19 PCR testi, son kabine toplantısının ardan kapsamı genişletilerek İçişleri Bakanlığı tarafından 81 İl Valiliklerine gönderildi. Buna göre 6 Eylül Pazartesi'den itibaren aşı süreci tamamlanmayan veya hastalığı geçirmemiş kişilerin, konser, sinema ve tiyatro gibi vatandaşların toplu olarak bulunduğu faaliyetlere katılımında ya da uçak, otobüs, tren veya diğer toplu ulaşım araçlarıyla yapacağı şehirler arası seyahatler için negatif sonuçlu PCR testinin zorunlu olduğu bildirildi. 

 

EV KONFORUNDA PCR TESTİ HİZMETİ

Dünya çapında birçok ülke de başlatılan bir hizmet ise öncelikli olarak Antalya ve Alanya bölgesinde yerleşik olarak yaşayan yabancılara ücretsiz sağlık hizmeti danışmanlığı sunan M2Expat şirketi tarafından hayata geçirildi. Şirket, başlattığı evde, otelde, işyerinde Sağlık Bakanlığı onaylı PCR testi hizmetiyle yabancılardan tam not aldı. Kısa sürede sonuçlanan PCR testi hizmeti, yabancılar kadar yerli vatandaşlarında ilgi odağı olurken, şirketin 6 dilde hizmet veren 444 112 9 numaralı çağrı merkezi hastanelerde sıra beklememek adına bulundukları yerde ev konforunda hizmetten yararlanmak isteyen yerli ve yabancılar tarafından arama yağmuruna tutuldu. 

YERLEŞİK YABANCILAR BRİFİNG İSTEDİ

Alanya'da ise şirketin çalışmalarından yeni haberdar olan bazı yerleşik yabancılar, sosyal medya üzerinden kurdukları guruplardan bir araya gelme kararı alarak, şirket yetkililerinden ev konforunda PCR testi hizmetiyle ilgili detaylı bilgi aldı.

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0