00
Haber Detayı
30 Aralık 2021 - Perşembe 13:04
 
Koşan Adam Akın Yeniceli Alanya’da Öğrencilerle Buluştu
Koşan Adam lakaplı Ultra Maratoncu Akın YENİCELİ, Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünün davetlisi olarak Alanya’ya geldi.
YAŞAM Haberi
Koşan Adam Akın Yeniceli Alanya’da Öğrencilerle Buluştu

Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından gençlere milli ve manevi değerleri kazandırmak amacıyla ilçemizde çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor.

Bu kapsamda; Koşan Adam lakaplı Ultra Maratoncu Akın YENİCELİ, Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü organizesinde İbrahim Başkaptan Kur’an Kursu, Nebahat Şifa Anadolu İmam Hatip Lisesi, 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi ve Mahmutlar Şükrü Kaptanoğlu Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.


Programlar kapsamında öğrencilere hitap eden YENİCELİ sporla hayatının nasıl değiştiğini, azmetmenin, çalışmanın ve gayretin önemini, hedefe ulaşmak için asla pes etmemek gerektiğini belirtti. Doğallığı, samimiyeti ve anlattıklarıyla YENİCELİ zaman zaman öğrencileri gülmekten kırıp geçirdi.


Alanya Gençlik Merkezini de ziyaret eden YENİCELİ, Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü bünyesinde görev yapan personel ve Alanya Gençlik Merkezi görevlileriyle de bir araya geldi. 


Uşak'ın Banaz ilçesine bağlı Corum köyünden olan Akın YENİCELİ, katıldığı "Kim Milyoner Olmak İster" adlı bilgi yarışmasında da anlattığı hayat hikayesiyle herkesi güldürmüş ve izleyicilerin ilgi odağı haline gelmişti.
Konuyla ilgili bilgi veren Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü aynı zamanda Alanya Gençlik Merkezinde Manevi Rehber olarak görev yapan Turan TOPÇUOĞLU şu ifadelere yer verdi: " Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak gençlerimize milli ve manevi değerleri kazandırmak, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve sahih dini bilgi ile buluşmalarına, böylece Kur'ân ve sünnet eksenli bilgi, birikim ve ahlaki kazanımlar elde etmelerine yardımcı olmak amacıyla ilçemizde çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyoruz. 


Bu kapsamda Koşan Adam lakaplı Ultra Maratoncu Akın YENİCELİ öğrencilerimizle bir araya geldi. Programlarımıza gençlerimiz de oldukça ilgi ve alaka gösterdi. Gençlerimiz için oldukça faydalı ve motive edici bir program oldu. Ben Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak programımıza desteklerinden dolayı Alanya Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Eşref SARI’ya, okul müdürlerimize ve gençlik merkezi çalışanlarına çok teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0