00
Haber Detayı
18 Aralık 2021 - Cumartesi 23:03
 
Korkmaz: "Mağlubiyetin sorumlusu benim"
Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz:"Geçen haftayla, bu hafta, biri tepede, biri dipte oyun bu beni çok üzdü"
SPOR Haberi
 Korkmaz:

Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Adana Demirspor maçının ardından mağlubiyete çok üzüldüğünü ve sorumlusunun kendisi olduğunu kaydetti.


Süper Lig’in 17. haftasında Alanyaspor sahasında ağırladığı Adana Demirspor’a 3-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Korkmaz, geçen haftaki oyun ve skor ile bu haftaki oyun ve skor arasında farkın kendisini çok üzdüğünü söyledi.
Oyunun birinin tepede birinin dipte olduğunu ifade eden Korkmaz, “Açıkçası bu beni çok üzdü. İstediğimiz oyunu oynayamadık. Tabii ki mağlubiyetin sorumlusu benim. Ama böyle olmamalıydı. Önümüzde maça konsantre olacağız ve odaklanacağız” diye konuştu.


"Borja'nın yokluğunu hissediyoruz"
Takımdaki eksik oyuncular hakkında bilgi veren Korkmaz, “Borja’nın yokluğunu hissediyoruz. Savunmadan hücuma çıkışta önemli bir futbolcu. O, 4 hafta olmayacak gibi görünüyor. Oradan büyük sıkıntı yaşıyoruz. Emre Akbaba bu takım için de çok önemli. Hücuma çıkışta pas dağılımında bizi çok rahatlatıyordu o da 3 hafta olmayacak. Bu iki oyuncu bu takımın önemli parçalarından. Eksikliklerini hissediyoruz” açıklamasını yaptı.

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0