00
Haber Detayı
01 Şubat 2021 - Pazartesi 10:10
 
Kısıtlamalarda esneme olacak mı? Gözler bugün yapılacak Kabine toplantısında...
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplanacak. Toplantıda yüz yüze eğitim, kısıtlamalar ve yeme-içme sektörüyle ilgili yeni kararların alınıp alınmayacağı konusu merakla bekleniyor.
GÜNDEM Haberi
Kısıtlamalarda esneme olacak mı? Gözler bugün yapılacak Kabine toplantısında...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve bilim kurulu üyelerinin sunum yapması bekleniyor. Kabine Toplantısında, restoran ve kafeler ile ilgili alınan kararların yeniden gündeme gelmesi ön görülüyor.

TOPLANTI GÜNDEMİ YOĞUN

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın aşılama çalışmaları ve ilk sonuçlara ilişkin bilgi vermesinin beklendiği Kabine toplantısında salgına yönelik tedbirler de değerlendirilecek. Restoran, kafe ve lokanta gibi işletmelere verilecek desteklerle 15 Şubat'ta başlayacak ikinci eğitim öğretim yılı de toplantıda ele alınacak. Bu kapsamda okullarda yüz yüze eğitimin başlayıp başlamayacağı değerlendirilecek. Kabinede ayrıca reform paketlerinin de görüşüleceği tahmin ediliyor. Yoğun gündemli toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklama yapılacak.

Kaynak: (Son) - Son Alanya Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0