00
Haber Detayı
03 Aralık 2021 - Cuma 19:26
 
Kestelspor deplasmanda 3 puan peşinde
Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor, ligin 16'ıncı haftasında pazar günü Başkent deplasmanında Hacettepespor ile karşı karşıya geliyor.
SPOR Haberi
Kestelspor deplasmanda 3 puan peşinde

TFF 3'üncü Lig 2'inci Grup'ta 16'ıncı haftasında bugün iki pazar günü yedi karşılaşma oynanacak. Grup'ta 19 puanla 12'inci basamakta yer alan Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor, 16'ıncı hafta mücadelesinde pazar günü Yeni Mahalle Hasan Doğan Stadı'nda Başkent temsilcisi Hacettepespor'a konuk oluyor. 


Karşılaşmada Sinan Dereci, Ünal Doğru ve Emre Aslan hakem üçlüsü görev yapacak. BÜ Alanya Kestelspor'da Salim ile Ethem sakatlık nedeniyle Hacettepespor karşısında forma giyemeyecek. Hafif sakatlığı bulunan Samet'in ise yedek soyunması bekleniyor.  BÜ Alanya Kestelspor, bu sezon dış sahada çıktığı 7 karşılaşmada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. 


Kestel, bu maçlarda rakip fileleri 7 kez havalandırırken kalesinde de 7 gol gördü. Hacettepespor ise grupta bu sezon kendi sahasında galibiyet elde edemeyen tek takım. Hacettepe, kendi sahasında çıktığı 7 karşılaşmanın 5'ini beraberlik 2'sini de yenilgi ile tamamladı. Mor-beyazlılar bu maçlarda rakip filelere 5 gol gönderirken kalesinde ise 8 gol gördü.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0