00
Haber Detayı
30 Kasım 2021 - Salı 11:41
 
Kestelspor bugün sürpriz peşinde
Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor, Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü Tur maçında bugün Süper Lig ekibi Kasımpaşa'ya konuk oluyor.
SPOR Haberi
Kestelspor bugün sürpriz peşinde

Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü Tur müsabakaları bugün oynanacak dokuz karşılaşma ile başlıyor. Antalya'nın TFF 3'üncü lig temsilcisi Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor, 4'üncü Tur da Süper Lig ekibi Kasımpaşa ile karşılaşacak. Türkiye Kupası'nda herhangi bir iddiası bulunmayan BÜ Alanya Kestelspor, Kasımpaşa maçına prestij maçı gözüyle bakarken, sürpriz bir galibiyet hedefliyor. 


Alanya Kestelspor'da ideal kadrodan 6 oyuncu sakatlık nedeniyle, lig maçları da düşünülerek Kasımpaşa maçında risk edilmeyecek.  Salim, Furkan, Buğrahan, Berkay, Murat Şimşek ve Samet kupa maçında oynamayacak. Kestelspor, Kasımpaşa mücadelesine rotasyonlu bir kadro ile çıkacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda saat 13.00'da başlayacak karşılaşmayı Kadir Sağlam, Ali Tuna ve Nurettin hakem üçlüsü yönetecek. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Levent Gümüşdere olacak. Kestel'in Kupa mücadelesi Aspor kanalından canlı yayınlanacak. 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0