00
Haber Detayı
26 Eylül 2022 - Pazartesi 17:55
 
Kestel'de ikili eğitimi bitiren okul projesi tamamlandı
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kestel Alantur Ayhan Şahenk İlkokulu’nda yapılan çalışmaları Ayhan Şahenk Vakfı yetkilileri Olcay Vural, Metehan Tunçcan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ile birlikte inceledi. Başkan Yücel, “Tamamlanan çalışmalar ile bölgedeki ikili eğitim sona erdi ve öğrenciler daha rahat bir eğitim imkanına kavuştu.” dedi.
YAŞAM Haberi
Kestel'de ikili eğitimi bitiren okul projesi tamamlandı

Kestel Mahallesi’nde bulunana Alantur Ayhan Şahenk İlkokulu’nda yapılan çalışmalar tamamlandı. Ayhan Şahenk Vakfı tarafından yapılan çalışmalarla tek katlı okul iki kata çıkarıldı ve sınıf sayısı attırıldı, okulun temeline de güçlendirme çalışması yapıldı. Ayhan Şahenk Vakfı tarafında ayrıca okulun içerisinde yenileme çalışması gerçekleştirildi ve sıra, masa, klima, perde gibi tüm ihtiyaçlar giderilerek eğitime hazır hale getirildi.


BAŞKAN YÜCEL; “BÖLGEDEKİ İKİLİ EĞİTİM SONA ERDİ”
Yenilenen yüzü ile velilerden de tam not alan okuldaki çalışmaları Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Ayhan Şahenk Vakfı Yetkilileri Doğuş İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Olcay Vural, Doğuş İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Direktörü Metehan Tunçcan ve Okul Müdürü Ayşe Yılmaz birlikte incelediler. Çalışmalara Belediye olarak destek verdiklerini belirten Başkan Yücel, “Eğitime çok büyük destekleri olan Ayhan Şahenk Vakfı tarafından yapılan okul, hem büyüdü hem de yenilendi. Yeni dönemde bölgedeki ikili eğitimin sonlanacağı ve oldukça modern ve kaliteli bir şekilde öğrencilere hizmet verecek okulumuz hayırlı uğurlu olsun. Doğuş grubuna ve Ayhan Şahenk Vakfı’na böyle bir hizmetin altına imza attıkları için çok teşekkür ediyoruz.” dedi.


MÜDÜR YILMAZ’DAN TEŞEKKÜR
Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ise çalışmalarla ilgili, “Bölgenin ihtiyacını karşılamakta zorlanan okulumuz iki kata çıkarıldı ve yenilendi. Oldukça modern bir görünüme kavuşan okulumuzun tüm ihtiyaçları da giderildi. Başta Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel ve Ayhan Şahenk Vakfı olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0