00
Haber Detayı
26 Kasım 2021 - Cuma 14:17
 
Kaymakamlıktan Vefa Ziyaretleri
Alanya Kaymakamı Dr Fatih Ürkmezer Alanya’ya okul kazandıran hayırseverlere teşekkür ziyaretinde bulundu.
YAŞAM Haberi
Kaymakamlıktan Vefa Ziyaretleri

Ahenk projesi kapsamında gerçekleştirilen Vefa Ziyaretlerinde ilk olarak Arıkan Yılmaz Dim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin hayırseveri rahmetli Arıkan Yılmaz Dim’in oğlu Mehmet Ali Dim ile Hüseyin Girenes Fen Lisesinin hayırseveri Hüseyin Girenes Kaymakam Ürkmezer ve Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz tarafından ziyaret edildi. 


Ziyarette Kaymakam Ürkmezer hayırları sebebiyle hayırseverlere teşekkür ederek “Alanya’da nereye baksanız mutlaka bir hayırseverin eserini görüyorsunuz. Bu da Alanyalı hemşehrilerimizin kazandıklarını memleketlerine hayra dönüştürmede ne kadar istekli ve inançlı olduklarını gösteriyor. Sadece okul değil; cami, hastane, kütüphane, laboratuvar, park ve benzeri yüzlerce eseri kazandıran birçok hayırseverimiz var. 


Vefa Projesi kapsamında bizler de bu hayırları kazandıran hemşehrilerimizi ziyaret ederek kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz. Bu ziyaretlerde ilk olarak okul kazandıran hayırseverleri ziyaret ediyoruz. Amacımız kentimize eser kazandıran tüm hayırseverleri ziyaret etmek. Allah tüm hayırseverlerimizden razı olsun ve hayırlarını artırsın” dedi.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0