00
Haber Detayı
22 Ocak 2022 - Cumartesi 09:40
 
Kaymakam Ürkmezer Ted Alanya Kolejini Ziyaret Etti
İlk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ve Ted Alanya Koleji Genel Müdürü Kenan Saygı eşliğinde Anasınıfı öğrencilerini ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Ürkmezer öğrencilere karnelerini dağıttı.
YAŞAM Haberi
Kaymakam Ürkmezer Ted Alanya Kolejini Ziyaret Etti

Anasınıfı ziyaretlerinden sonra lise öğrencilerini ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer öğrencilere konuşarak ‘’ Değerli öğrenciler bugün karnelerinizi alıyorsunuz. Eğitim hayatınızdaki çalışma ve gayretleriniz hayatınızı şekillendirecek. Ne yapıyorsanız yapın yaptığınız her işin en iyisini yapmak için çalışın. Derslerinize çalışırken kitap okumayı ihmal etmeyin çünkü kitap okumak çok önemli. Hepinize başarılar ve iyi tatiller diliyorum’’ dedi. 


Lise ziyaretlerinin ardından  velileri ile birlikte okula karnelerini almaya gelen ilkokul 1. Sınıfları ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer öğrenci ve velilerine hitap ederek ‘’ Değerli veliler ve öğrenciler 2021-2022 yılının ilk dönemi bugün sona eriyor. Bu dönemde çocuklarımız çalıştılar gayret ettiler ve karnelerini bugün alıyorlar. Bizde bu dönemde okullarımızı ziyaret ederek öğrencilerimizin yanında çalışıyoruz. 


Bu kapsamda 1.sınıfta okuyan okuma yazmaya yeni geçmiş öğrencilerimize destek olmak amacıyla kitap setleri hediye ettik ve sizlere de mektuplar gönderdik. Amacımız okuma yazmaya yeni başlayan öğrencilerimize okuma alışkanlığını bu yaşta kazandırmak. Tabi bu durumda en büyük görev siz değerli velilerimize düşüyor. Çocuklarımızın eğitim hayatı için hep birlikte çalışacağız. Hepinize iyi tatiller diliyorum’’ dedi.

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0