00
Haber Detayı
16 Aralık 2021 - Perşembe 12:47
 
Kaymakam Ürkmezer öğrencilerle buluştu
Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nu ziyaret etti. İlk olarak okul Müdürü Hakan Karaçam’dan okulun fiziki yapısı ve okul hakkında bilgiler alan Kaymakam Ürkmezer, ortaokul sınıflarını ziyaret ederek öğrencilerle kitap okuma etkinliğine katıldı. Etkinliğin ardından Ürkmezer öğrencilere hitap etti.
EĞİTİM Haberi
Kaymakam Ürkmezer öğrencilerle buluştu

Her hafta okulları ziyaret ederek öğrencilerin yanında olup onlara destek olmak için çalıştıklarını ifade eden Ürkmezer, öğrencilere günde en az 40 dakika kitap okumalarını tavsiye etti. Ürkmezer, “Biliyorsunuz pandemi şartlarından dolayı zorlu süreçlerden geçtiniz ve bu sizleri etkiledi. Sağlığınız için maske, mesafe ve hijyen konularına dikkat etmelisiniz” dedi.


“HEP BİRLİKTE ÇALIŞARAK SAĞLAYABİLİRİZ”
Daha sonra öğretmenlerle toplantı yapan Ürkmezer öğrencilerin eğitim durumları hakkında bilgiler aldı. Öğretmenlerle Ahenk Projesi hakkında konuşan Ürkmezer, “Her hafta okullarımızı ziyaret ederek sizlerin ve öğrencilerimizin yanında olmaya çalışıyoruz. Alanya’da 60 bin civarında öğrenci var. Bizim amacımız öğrencilerimizin yanında olarak onların iyi yerlere gelmelerini sağlamak. Bu kapsamda da öğrencilerimizi her anlamda destekliyoruz. 

Ahenk Projesi’nde amaç öğrencilerimiz için yapılan tüm faaliyetleri tek çatı altında toplamak. Alanya’da ise eğitime nitelik kazandırarak hedefimiz öğrenci, sınıf ve ilçe bazında başarıyı yakalamak ve bu başarıyı hep birlikte çalışarak sağlayabiliriz” diye konuştu. Ürkmezer’e okul ziyaretinde İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz eşlik ettiler.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0