00
Haber Detayı
22 Kasım 2021 - Pazartesi 17:16
 
Kaymakam Ürkmezer Kestel Alantur Ayhan Şahenk İlk-Orta Okulunu Ziyaret Etti
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Kestel Alantur Ayhan Şahenk İlk-Orta Okulunu ziyaret etti.
YAŞAM Haberi
Kaymakam Ürkmezer Kestel Alantur Ayhan Şahenk İlk-Orta Okulunu Ziyaret Etti

Kestel Alantur Ayhan Şahenk İlk-Orta okulunda öğrencilerle birlikte Bayrak Töreni ve İstiklal Marşı programına katılan Kaymakam Ürkmezer ilk olarak öğrencilere hitap ederek; “Sevgili çocuklar 1 haftalık tatiliniz bitti okulunuzu, arkadaşlarınızı, öğretmenlerinizi özlediniz. 


Bizler de yanınızda olmak için sizleri ziyarete gelip beraber etkinlik yapıyoruz. Bizim sizden istediğimiz bazı şeyler var birincisi pandemiden dolayı maskelerinizi takmalısınız takip mesafenize dikkat etmelisiniz ve ellerinizi bol bol yıkayıp hijyen kuralarına uyup sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Sizden istediğimiz diğer bir konu ise kitap okumak çok önemli kesinlikle kitap okumayı alışkanlık haline getirmelisiniz. Hepinize iyi dersler diliyorum‘’ dedi.

 

Bayrak ve İstiklal Marşı töreninden sonra sınıf ziyaretlerinde bulunan Kaymakam ÜRKMEZER, İlkokul ve ortaokulu sınıflarını ziyaret etti. Ürkmezer, ziyaret ettiği sınıfta öğrenci ve öğretmenlerle birlikte kitap okuma etkinliğine katıldı.


Daha sonra Ortaokul Müdürü Sema Günay , İlkokul Müdürü Ayşe Yılmam ve öğretmenlerle toplantı yapan Kaymakam Ürkmezer öğretmenlerle tanışıp okul ve öğrencilerin eğitim öğretim durumları hakkında bilgi aldı. Öğretmen ve okul idarecileriyle Ahenk Projesi hakkında konuşan Ürkmezer AHENK projesi kapsamında amacımız çocuklarımızın akademik başarısını, sportif, sanatsal ve kültürel etkinliklerini, değerler eğitimlerini tek çatı altında toplamaktır. Bu konuda öğretmen arkadaşların bilinçli olup öğrencileri de bu şekilde yönlendirmeleri gerekmektedir dedi.
Kaymakam Ürkmezer’e okul ziyaretinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz eşlik etti. 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0