00
Haber Detayı
29 Nisan 2022 - Cuma 08:01
 
Kaymakam Ürkmezer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İftar Programına Katıldı
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Müdürleri İdareciler ve Aileleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi Şehit Abdullah Ümit Sercan Okul bahçesinde düzenlenen iftar programına Kaymakam Ürkmezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Okul Müdürleri, İdareciler ve aileleri katıldı.
YAŞAM Haberi
Kaymakam Ürkmezer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İftar Programına Katıldı

Düzenlenen iftar programında İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz açılış konuşması yaparak katılımcılara teşekkür etti. 

Daha sonra misafirlere hitap eden Kaymakam Ürkmezer “Değerli misafirler hepinizi selamlıyorum hoşgeldiniz. Böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptığı için Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve Okul yönetimimize ve bu organizasyona destek veren Alcom Telefon firmasına teşekkür ediyorum.  Biz gittiğimiz okullarda birlik beraberlik ve aile ruhu içerisinde çocuklarımızın daha iyi bir nesil olması ve yetişmeleri için okul yönetimi, öğretmenlerimiz ve milli eğitim camiamızla hep beraber çalışıyoruz. 


Geçtiğimiz pandemi dönemi nedeniyle öğrencilerimiz zorlu dönemlerden geçtiler. Ancak biz Alanya ilçesi olarak eğitimde güzel bir ivme yakaladık, bu ivmenin daha da devam etmesi için birlik ve beraberliğimizin sürmesi gerekiyor. Böyle organizasyonlarla birlik ve beraberliğimizi devam ettireceğiz. Ben çalışma ve faaliyetlerinizde hepinize başarılar diliyorum ve yaklaşan Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum” dedi.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0