00
Haber Detayı
03 Ocak 2022 - Pazartesi 14:14
 
Kaymakam Ürkmezer Dr. Şahin Birsel Biçer İlk-Ortaokulunu Ziyaret Etti
Alanya Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer Dr. Şahin Birsel Biçer İlk-Ortaokulunu ziyaret etti Yeni yılın ilk ders zilinde Dr.Birsel Biçer İlk-Ortaokulunda öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Ürkmezer İstiklal Marşı ve Bayrak törenine katıldı.
YAŞAM Haberi
Kaymakam Ürkmezer Dr. Şahin Birsel Biçer İlk-Ortaokulunu Ziyaret Etti

Törende öğrencilere hitap eden Ürkmezer “Sevgili öğrenciler  2022 yılının ilk Eğitim-Öğretim gününde sizlerle beraber olduğumuz için çok mutluyuz. Birazdan hep beraber kitap okuma etkinliği düzenleyeceğiz. Kitap okumak çok önemli bir konu ve kitap okumayı bu yaşlarda alışkanlık haline getirirseniz ileride çok başarılı olursunuz.Diğer bir konu ise biliyorsunuz pandemiden dolayı vaka sayıları tekrardan yükselmeye başladı. Bundan dolayı sağlığınız için maske mesafe ve hijyen konularına dikkat etmelisiniz ve her gün dişlerinizi fırçalamayı unutmamalısınız hepinize iyi dersler diliyorum” dedi.


Bayrak ve İstiklal Marşı töreninden sonra sınıf ziyaretlerinde bulunan Kaymakam ÜRKMEZER, Anasınıfı öğrencilerini ziyaret ederek öğrencilerin serbest çalışma etkinliklerini izledi. Anasınıfları ziyaretinden sonra 1. sınıfları ziyaret eden Ürkmezer, burada Kaymakamlıkça bastırılan okuma kitaplarını dağıtarak ziyaret ettiği 1. sınıf öğrencileri ile birlikte kitap okudu. 


Kitap Okuma etkinliğinden sonra Okul Müdürü Kamil Aydın ve öğretmenlerle toplantı yapan Kaymakam Ürkmezer “Pandemi sebebiyle öğrencilerimiz ve siz öğretmenlerimiz de dahil olmak üzere hepimiz etkilendik. Bu kapsamda öğrencilerimizin uyum ve motivasyon sorunlarını gidermek ve onlara destek olmak amacıyla  okullarımızı ziyaret ediyoruz ve öğrencilerimizle kitap okuma etkinlikleri düzenliyoruz. Bu konu çok önemli çünkü bir öğrencinin küçük yaşta kitap okuma alışkanlığı kazanması ileride hayatını olumlu yönde etkiler. 


Bu yüzden siz değerli öğretmenlerimizin bu konuya çok önem vermeleri ve üzerinde durmaları gerekir. Öğrencilerimiz için yapılan tüm proje faaliyet ve etkinlikleri ‘Ahenk Projesi’ ile sistematik olarak tek çatı altında topluyoruz. Eğitim Öğretim anlamında öğrencilerimiz için yapılacak tüm çalışmaları eğitim camiasının  tüm paydaşları ve kamu kurum ve kuruluşlar olarak hep beraber gerçekleştireceğiz. Diğer bir konu ise aşılama konusu. Bu konuda kendinizin ve öğrencilerin sağlığı için aşılama konusunu bir an önce halletmemiz gerekir. Bu kapsamda öğrenci velilerini de aşılamaya teşvik etmelisiniz” dedi.
Kaymakam Ürkmezer’e okul ziyaretinde Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz eşlik etti. 

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0