00
Haber Detayı
15 Aralık 2021 - Çarşamba 11:51
 
Kaymakam Ürkmezer Demirtaş İlkokulunu Ziyaret Etti
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Altso Başkanı Mehmet Şahin ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Demirtaş İlkokulunu ziyaret ederek Altso’nun yaptırmış olduğu eşofman takımlarını öğrencilere dağıttı.
EĞİTİM Haberi
Kaymakam Ürkmezer Demirtaş İlkokulunu Ziyaret Etti

Demirtaş İlkokulunda öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Ürkmezer; Milli Eğitim Müdürü Yusuf ve Yılmaz ve Altso Başkanı Mehmet Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Anaokulu ve ilkokul sınıflarını ziyaret ederek öğrencilere eşofman ile spor malzemesi dağıttı ve öğrencilerle kitap okuma etkinliğine katıldı. 


Kitap okuma etkinliğinden sonra öğrencilere hitap eden Kaymakam Ürkmezer “Çocuklar bugün burada sizler için yaptırılmış olan eşofman dağıtımı için bulunuyoruz. Altso tarafından 9 yıldır sürdürülen ve bu sene kentimizdeki 744 öğrenciye yaptırılan eşofmanlar ve spor malzemeleri için Altso Başkanı Sayın Mehmet Şahin ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Çocuklar spor yapmak önemli ancak bizim için kitap okumak da çok önemli bir konu. Sizler ilkokul öğrencilerisiniz; bu yaşlarda kitap okumayı alışkanlık haline getirirseniz ileride çok başarılı olursunuz. 


Hayatı en iyi tanımanın ve başarının yolu kitap okumaktan geçer. Diğer bir konu ise temizlik kurallarına uymamız düzenli olarak dişlerinizi de fırçalamanız. Hepinize iyi dersler diliyorum” dedi.
Kaymakam Ürkmezer öğrencilere hitap ettikten sonra Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından Demirtaş İlkokulundaki tüm öğrencilere eşofman takımı, Futbol, Basketbol, Voleybol ve Hentbol topları hediye edildi. 


Daha sonra Okul Müdürü Zeki Şahinden okulun fiziki yapısı ve öğrenciler hakkında bilgi alan Kaymakam Ürkmezer ve okul yönetimi  ve öğretmenlerle Ahenk projesi hakkında fikir alışverişinde bulundu. 
Kaymakam Ürkmezer’e okul ziyaretinde İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı , İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz , Altso Başkanı Mehmet Şahin ve Altso Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0