00
Haber Detayı
27 Ekim 2021 - Çarşamba 15:52
 
Kaymakam Ürkmezer Cikcilli Mehmet Emine Öncü Anaokulu Ve İlkokulunu Ziyaret Etti
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih ÜRKMEZER Cikcilli Mehmet Emine Öncü Ortaokulu ve İlkokuluna ziyaretlerde bulundu. Anaokulu öğrencilerinin Cumhuriyet Bayramı hazırlıkları etkinlikleri sırasında gerçekleşen ziyarette Ürkmezer; çocukların Cumhuriyet bayramı için hazırladıkları resim ve görselleri inceledi.
YAŞAM Haberi
Kaymakam Ürkmezer Cikcilli Mehmet Emine Öncü Anaokulu Ve İlkokulunu Ziyaret Etti

Anaokulu öğrencileri Ürkmezer’e Cumhuriyet Bayramı için öğrendikleri şiirleri okudu. Kaymakam Ürkmezer öğrencilerin azimlerini takdir ederek öğrencilere başarılar diledi ve Cumhuriyet Bayramlarını kutladı.


Daha sonra ilkokul öğrencilerini ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer öğrencilere hitap ederek; ‘’Sevgili Öğrenciler Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu cumhuriyetimizi ona sahip çıkarak ayakta tutabiliriz. Cumhuriyetimize sahip çıkmak için sizin de üzerinize düşen vazifeyi en iyi şekilde yapmanız gerekmektedir. Üzerinize düşen vazife ise okumak, çalışmak ve vatana millete faydalı bir birey olmaktır. Bol bol kitap okuyun elinizden gelenin en iyisini yapın ‘’ dedi ve öğrencilerin Cumhuriyet Bayramlarını kutladı. 


Okul müdürü Baykul Çetin ve öğretmenlerle birlikte  toplantı yapan Ürkmezer öğrenciler ve okulun genel durumu hakkında bilgiler aldı. 


Öğretmenlere "Pandemi koşullarından dolayı yapılan uzaktan eğitimden sonra çocuklarımızın yüz yüze eğitime adaptasyon sürecinde emekleriniz için teşekkür ediyoruz, bu kolay bir süreç değil ancak hep birlikte çalışmaya, gayret göstermeye devam edeceğiz" dedi. Antalya'da başlatılan eğitime nitelik kazandırmayı amaçlayan ‘’AHENK’’ projesini anlattıktan sonra ziyaretlerine son verdi 

Kaymakam Ürkmezer’e ziyaretinde Milli Eğitim Müdürü Yusuf YILMAZ ve öğretmenler eşlik etti.

 

 

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0