00
Haber Detayı
02 Haziran 2022 - Perşembe 11:32
 
Kaymakam Başkanlığında Turizm Sezonu Güvenlik Toplantısı Yapıldı
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Başkanlığında Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü personelleriyle Turizm Sezonu Öncesi Güvenlik Değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi
YAŞAM Haberi
Kaymakam Başkanlığında Turizm Sezonu Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Alanya Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Ürkmezer, Kaymakam Refiki Ramazan Kıyak, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, İlçe Emniyet Amiri Cengiz Usta, Emniyet birimlerinden Komiserler, Komiser Yardımcıları, Polis Memurları ve Bekçiler katıldı. 

 

Yapılan toplantıda Alanya’da turizm yaz sezonu öncesi Alanya’nın genel asayişi, trafik durumu, yolların güvenliği, eğlence mekanları, sahiller ve turizm sezonunda alınacak tedbirler hakkında Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılar tarafından değerlendirmeler yapıldı. 


Toplantıda Emniyet mensuplarına hitap eden Kaymakam Ürkmezer “Değerli mesai arkadaşlarım biliyorsunuz Alanya’mız turizm bölgesi. Bu sebeple turizm sezonu öncesinde emniyet, jandarma, sahil güvenlik personellerimizin hepsiyle ve zabıta görevlileri ile bir dizi toplantı ve bilgilendirme yapacağız. Yaz sezonu öncesi Alanya’da yaşayan vatandaşlarımızın ve Alanya’ya gelen misafirlerimizin daha huzurlu ve güvenli şekilde yaşamaları için güvenlik konusunda gereken tüm tedbirleri almalıyız. 


Güvenlik konusunu Kaymakamlığımız koordinesinde siz değerli emniyet güçleriyle hep birlikte çalışarak sağlıyoruz. Her şeyden önce sizden isteğimiz önce kendi can güvenliğinizi sağlamanız. Kendi can güvenliğinizi sağladıktan vatandaşın huzur ve güveni için sonra her türlü görev yerine getirilir. Özellikle yaz sezonun gelmesiyle birlikte ilçemizdeki nüfus artışı sebebiyle güvenliği sağlamak için daha özverili çalışmak zorundayız. Görev alanımız olan yerleri, mekanları, iş yeri sahiplerini iyi tanımamız gerekli. İlçemizin huzur ve asayişi için hep birlikte çalışacağız. Hepinize görevlerinizde kolaylıklar diliyorum” dedi. 


Toplantıda İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat’da bir konuşma yaparak “Yaz sezonunun gelmesi ve artan nüfus sebebiyle asayiş olayları ve ilçemizin güvenliği için daha tedbirli ve sık çalışmalıyız. Vatandaşlarımızın huzurlu bir yaz sezonu geçirmeleri için İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak gereken tüm güvenlik tedbirlerini aldık” dedi. 
Toplantı Kaymakam Ürkmezer’in Alanya’daki asayiş ve güvenlik konularında polis memurlarının görüş istek ve önerilerini dinlemesiyle sona erdi.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0